2777
2789
عنوان

لطفااا بدون جبهه گیری جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 34 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توی دوران نامزدی اگر بوده به نظر منم خوب بود اون وقتی اقدام میکنه شماها نذارید خب راست میگه مهمان بوده دیگه پدرت نباید میذاشته مگر اینکه با میل خودش حالا یه جوجه ای جیگری چیزی یه بار میگرفت کباب میکردید یا تنقلات میگرفت

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)

این حرفا اصلا درست نیست   اگه داناد حسابم کرده باشه نباید به زبون بیاره    ولی اصولش اینه اگه دعوت میکنن باید خودشون حساب کنن  بازم میگم  باید دختره به پسره بگه شما جز خانواده مایی و پسر خانواده به حساب میای  این حرفا خوب نیست 

وا! چرا منت میذاره دیگه! دو سه بار از بیرون ناهار براش بگیرین بدین بخوره تا هی نگه

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان💕 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💕این هم نفسی، چه حس و حالی دارد💕در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

چه جوری روش شده این بهت زده 😳😳😳😳

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  

میخای‌کدورت‌ها‌از‌بین‌بره‌خانوادتون‌یه‌شام‌مفصل‌مهمونش‌کنن‌خودش‌خجالت‌میکشه‌‌بعدش‌شما‌نگو‌خانوادم‌خاستن‌تلافی‌کنن‌فقط‌سکوت‌کن‌با‌سیاست‌جلو‌برو‌‌شوهرتو‌بکش‌طرف‌خودتو‌خانوادت

یه‌ دختر‌ ناز‌ دارم‌ دعا‌ کنید‌ خدا‌ی‌ مهربونم‌ یه‌ پسر‌ سالم‌‌  هم‌  به‌من‌ هدیه‌‌کنه‌.😍

البته بعد از گذشت این همه سال واقعا کار زشتیه به رو میاره

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)

خب حساب نمیکرد حتما جوگیر شده و بعدش پشیمون..البته چون مهمون بوده نباید میزاشتن حساب کنه😕

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

من رک میگم بدل نگیر

اقای خسیس 

ادم وقتی با یه نفر میره مسافرت اونم برای یه مدت طولانی مثلا یه هفته

حالا یکی دوبار حساب کنه بد نیست مفت خوری اصلا خوب نیست اقا خیلی ... بود

از اوناست که خونه همه میره مهمانی ولی هیچی تا حالا رنگ خونه شو ندیده :))

پول کارت به کارت کن براش

یا 3بار خانواده اش دعوت کن بیرون

ولی دیگه عمرا اجازه بدم خونه فامیل بیاد یا کسی جایی دعوتش کنه

من دنبال جواب دادن نیستم فقططط میخوام ببینم اگه تو این موقعیت قرار گرفتم چه رفتاری درسته . این موضوع ...

والا اين مردي كه به همچين موضوع سطح پاييني گير داده فكر نكنم منطق حاليش بشه كه مثلا باهاش صحبت كنن بگن گذشته رو نبايد يادآوري كرد مهم الانه و ... خوب خانومش ببينه با برگردوندن پول درست ميشه موضوع، حلش كنه. ولي به شخصه همچين شوهري داشته باشم تا ابد از چشمم ميوفته. 

میخای‌کدورت‌ها‌از‌بین‌بره‌خانوادتون‌یه‌شام‌مفصل‌مهمونش‌کنن‌خودش‌خجالت‌میکشه‌‌بعدش‌شما‌نگو‌خانوادم‌خا ...

اره این فکر خوبیه  اگه شده دختره خودش ویایل بخره ببره  خونه مامانشینا پسرو دعوت کنن  خجالت زده میشه