2821
2789

بچه تون خودت شیرمیدی 

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نگرانی نداره رفع میشه 

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   

دکتربه من گفته بودعرق کاسنی بخوربچه شیروتوبخوره خوبه

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  

[QUOTE=79228565]پسر منم داشت دکتر قرص داد هرشب یه نصفه  تا ده روزگیش خوب شد[/ عزیزم اگر وزن تولدش بالای 3کیلو بوده کاریش نداشته باش خودش رفع میشه ولی میتونی با درمانای خونگی از بین ببریش مثل ترنحبین،شیرخشت ک اینا شکمم بچه رو راه میندازه یا بهش اب انار بدی چند قطره خودتونم بخورین،یا چیزای خنک بخورین یا میتونین با دوغ یا عرق کاسنی بچه رو بشورین یا میگن نخود رو خیس کنین میکس کنین ابشو بگیرین چند قطره بدین بچه،میتونین ببرینش حجامت پشت گوش انجام بدن براش هیچ کدوم اینا رو دختر من تاثیر نداشت تا 2ماه زردی داشت ک اخر با قرص فنوباربیتال ازبین رفت دکتر گفت صبحو شب ی چهارم قرص ک من فقط صبحا میدادم تا 4روز ک خداروشکر خوب شد

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز