2777
2789
عنوان

قبل از اقدام حتما باید دکتر برم؟

7907 بازدید | 26 پست

من قصد بارداری دارم در واقع ماه پیش شروع به اقدام برای بارداری کردم که خب باردار نشدم،

سال پیش ی چکاپ شدم دکتر معاینه کرد و گفت عفونت نداری و سونوگرافی انجام دادم و گفت همه چی نرماله،پاپ اسمیرم انجام دادم و مشکلی نبود

تستای هورمونی و اینام که چندتاشو پارسال انجام دادم و ی چکاپ کلی هومورنام هم سه چهار سال پیش قبل از ازدواجم البته انجام دادم که مشکل نداشتم

حالا حتما پیش از اقدام باید دکتر میرفتم؟راستش چون میدونم به احتمال زیاد انشاالله مشکلی ندارم حوصلم نمیکشه دکتر برم و کلی خرج کنم

تغذیم نسبتا خوبه و هفته ای دوبار اسیدفولیک میخورم

🌷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط فوليك اسيد ٥ روزى يه دونه بخور جديدا به مردا هم فوليك اسيد ١  ميدن 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖

سلام جواب منم بدید

من سقط دومم دوازده آبان بود .بعدش دوبار پریود شدم.الانم یه ماهه شبا آسپیرین و فولیک اسید میخورم بعضی روزا هم مولتی ویتامین و زینک.البته دکتر بخاطر سقطام بهم پردنیزولون داد از یه ماه قبل اقدام بخورم اما بخاطر عوارضش نخوردم.سوالم اینه

الان روز هشتم سیکل هستم.ب نظرتون الان دیگه میشه اقدام کرد؟از چه روزی اقدام کنم و چکار کنم بگیره

یا منتظر باشم خدا هروقت صلاح دونست بده و اصرارنکنم

فولیک اسید 1 رو حتما 3 ماه قبل از بارداری روزی 1دونه بخورید.و حتما قبل از اقدام به بارداری باید چکاپ بشید که عفونت یا قارچ وازینال نداشته باشید و همینطور آزمایش تیروئید از واجباته 

عزیزم اسید فولیکو خودتو شوهرت باید هرروز بخورید موقه اقدام . بنظرم تحت نظر باشی زودتر و بدون مشکل.  ب نتیجه میرسی من خودم با کمر درد شدید شروع شد بارداریم از چند روز بعدهز اقدامم . تا یکماه کمر دردو خونریزی داشتم دکتر ک رفتم بهم شیاف داد درجا خوب شدم اگه نمیرفتم اینا علایم سقط بود بچمو مینداختم .  بعدشم ک ازمایش داد فهمیدم از سه ماه قبل بارداریم تیرویید گرفته بودم نمیدونستم سریع قرص دادبهمو کمکم خدا رو شکر الان بجم یکسالشه 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

من رفتم ویتامین دی کم بودقرص داد,بعدفروفروت گاین دادسه ماه بخورم ولی من دوماه خوردم واینکه یدوفولیک دادگفت وقتی فروت گاین تموم شدشروع کن تا3ماه بارداری بخور

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏