2777
2789
عنوان

تقویت و آمادگی برای بارداری

286 بازدید | 22 پست

سلام. شنیدم بعضیا میگن برای تقویت تخمک و بارداری حتمی ، قبل رابطه قرص میخورن! چه قرصیه کی باید خورد؟

خدایا مرسی که مامان یه پسر مهربون و شیطونم 😍😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه کسی میتونه کمکـ کنه.سوال منم هست.قبل اقدامـ چهـ  چیزایی باید مصرف بشه.شنیدم اسیدفولیک چندماه میخورن.دیگه چی؟؟؟

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین
منم نشنیدم بذار طبیعت کار خودشو بکنه اگر مشکل بود بعد سعی کن حل کنی وگرنه دخالت در کار طبیعت نتیج ...

متاسفانه طبیعت کار خودشو نکرد! همسرم واریکوسل خفیف داره تحت درمانه . منم میخوام خودمو تقویت کنم که از جانب من مشکلی نباشه

اگه کسی میتونه کمکـ کنه.سوال منم هست.قبل اقدامـ چهـ  چیزایی باید مصرف بشه.شنیدم اسیدفولیک چندما ...

من اسید فولیک .ویتامین ای و ب و آ 

دکتر بهم داد و گفت که گرمیجات و مغزیجات بخورم برا تقویت رحم ام 

کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم 
هیچی جز فولیک اسید نخوردم و همون ماه اول اقدام هم باردار شدم. ولی پیش از بارداری ازمایش کامل خون، تس ...

منم همه آزمایشات رو دادم مشکلی نداشتم ولی همش استرس دارم

منم همه آزمایشات رو دادم مشکلی نداشتم ولی همش استرس دارم

استرس از همه چی بدتره گلم ریلکس باش انشاالله به زودی دامنت سبز بشه 

کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم 
من اسید فولیک .ویتامین ای و ب و آ  دکتر بهم داد و گفت که گرمیجات و مغزیجات بخورم برا تقویت رحم ...

مرسی عزیزم.ب و ای میخورم.دی هم میخورم.اسیدفولیک چندماه باید مصرف بشه و برای چیه؟

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین
مرسی عزیزم.ب و ای میخورم.دی هم میخورم.اسیدفولیک چندماه باید مصرف بشه و برای چیه؟

دو تا سه ماه 

راستش من خودم فکر میکردم اسید فولیک‌رو برا ایتکه تو بارداری دچار کمخونی نشم بهم داده ولی دوستمون گفتن رو هوش بچه اثر میزاره 

متاسفانه طبیعت کار خودشو نکرد! همسرم واریکوسل خفیف داره تحت درمانه . منم میخوام خودمو تقویت کنم که ا ...

خب ایشون درمان بشن

شما اگر مشکلی نداری چیزی نخور الکی

کمتر از آهو که نیستم     میشه ضامنم بشی؟
دو تا سه ماه  راستش من خودم فکر میکردم اسید فولیک‌رو برا ایتکه تو بارداری دچار کمخونی نشم بهم ...

چه جالب.نمیدونستم.مرسی عشقمـ  جواب دادی.ممنون😘😘😍