2777
2789
عنوان

خيلي نا اميدم و بي حوصله

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 78 پست
خدا دارم ميترکم کم اوردم خودت کمکم کن و صبرم بده ک نميتونم ذيکه اينو ب خودت ميکم ک بشنوي

عزیزم منم دوتا بچه دارم 1500حقوق داریم که 1100قسط وامه. بقیش هم که میمونه باید خرج خونه بدیم شهریه مدرسه پسرمو بدیم پول آب برق گاز بدیم. حالا این که بماند دخترم هنوز 1سالشه با این گرونی پوشک، دارم از پوشک میگیرمش.یعنی در طول روز از بس مجبورم ببرمش دستشویی که جیش رو فرش نکنه کمر برام نمونده اونم به زور باید ببرمش که آخرش از دستش کفری میشم. پسرمم که مدرسه میره بالاخره اونم خرجای خودشو داره. این ها بماند که با این همه سختی شوهرمم میگه تو زمدگی چی کم داری!یعنی اعتماد به سقف داره در حد تیم ملی. من الان چندین ماهه میخوام واسه بچه ها لباس بخرم پول ندارم. خودم چندساله لباس درست حسابی ندارم. 2ماهی یه بار واسه ابروهام فقط میرم آرایشگاه. از همه لحاظ داره بهم فشار میاد.به خاطر بچه کوچیک هم نمیتونم سرکار برم. خلاصه سرت رو در نیارم تا دیوانگی کاملم چیزی نمونده.

میشه برای حاجت دل من یه صلوات بفرستین منم به آرزوم برسم😢.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

يني اوني ک پولداره خوشي نداره زندگب نداره سلامتي نداره من همش بايد نگاهمو بدزدم از ويترين مغازه ها ک ...

بخدا قسم منم همینم. بعضی وقتا دلم میگیره میخوام برم بیرون بعدش میگم بیرون برم چکار وقتی پول ندارم الکی ویترینا رو نگاه کنم که چی بشه

عزیزم منم دوتا بچه دارم 1500حقوق داریم که 1100قسط وامه. بقیش هم که میمونه باید خرج خونه بدیم شهریه م ...

دقيقا من هم همبنم شوهرم ميکه چي کم داري نفسم بند مياد واقعا نمبدوني چي کم دارم منم دخترم ي سالشه تن تن ميبرمش دسشوبي

بخدا قسم منم همینم. بعضی وقتا دلم میگیره میخوام برم بیرون بعدش میگم بیرون برم چکار وقتی پول ندارم ال ...

من حتي تواين شهر يکيو ندارم دلم کرف برم خونش بري بيذون هم پول مبخواد پسرم 3سالشه يکسره ميکه ابميوه مبخوام پول ندارم براش بخرم گلوم پر بغض ميشه

دقيقا من هم همبنم شوهرم ميکه چي کم داري نفسم بند مياد واقعا نمبدوني چي کم دارم منم دخترم ي سالشه تن ...

یعنی وقتی شوهرم این حرف رو میزنه دلم میخواد همون لحظه بمیرم. هیچکی نیست بهش بگه یه نگاه به دوربریات بکن ببین اونا واسه زندگیشون و زن و بچشون چطور خرج میکنن بعد بیا زر مفت بزن. به خدا قسم تمام اطرافیان ما واسه زن و بچشون کم نمیزارن. حتی بیکارن میرن اسنپ کار میکنن سالی چندبار مسافرت میرن. چقدر طلا و لباس و کادو واسه زناشون میخرن. هر چند سال یه بار خونه نقاشی میکنن و وسایل خونشون رو عوض میکنن. منم دریغ از یه نخود طلا دریغ از یه مسافرت دریغ از یه بار کادو خریدن. همیشه حسرت همیشه غم و غصه همیشه کلمه ی نحس بی پولی تو زندگیمه. ای خدا کی منم قراره رنگ خوش زندگی رو ببینم. بخدا ناشکری نمیکنم فقط یه کم خوشی میخوام😢

خودمو دلداري ميدم حداقل سلامتي دارم ولي ميببنم سه ساله زانوم درد ميکنه پول ندارم برم دکتر

منم افسردگی دارم دستام درد میکنه کلیه هام شن سازن پول دکتر ندارم😢

من حتي تواين شهر يکيو ندارم دلم کرف برم خونش بري بيذون هم پول مبخواد پسرم 3سالشه يکسره ميکه ابميوه م ...

پسر من بزرگه 10سالشه اون دیگه بدتره. همیشه میگه چرا ما مثل بقیه مسافرت نمیریم، چرا واسه من تولد نمیگیرین همه رو دعوت کنین، چرا ما پول نداریم بریم بیرون غذا بخوریم، چرا واسه مهمونیا واسه من لباس نو نمیخری و ....... که هر وقت این حرفا رو میزنه من خودمو لعنت میکنم با این زندگی که دارم. آخه من جواب این بچه رو چی بدم😭

پسر من بزرگه 10سالشه اون دیگه بدتره. همیشه میگه چرا ما مثل بقیه مسافرت نمیریم، چرا واسه من تولد نمیگ ...

اره عزيزم ميدونم ديشب شوهرم ميکه توهميشه حسرت داشتن هاي بقيه رو ميکشي يکي نيس بهش بگه  مکه دارم ک غصه نخورم چي داشتم اخه که بکم اينو دارم اون نداره  مسافرت و غذابيرون انتظار ندارم ولي حداقل بچه هام چيزي ک لازم دارم خوراک پوشک تهيه بشه الان پسرم گشنش بود ميکه مامان گشنمه هيچي نداشتيم يخردت برنج بهش دادم اينا همه درد نيس

اخه چرا تو وضع مالی ضعیف دوتا بچه میارین که شرایط رو واسه خودتون بچه هاتون انقد سخت کنید؟بعدشم از خدا گله کنید که چرا کمک نمیکنه؟از حرفم ناراحت نشو ولی تو این گرونی دوتا بچه چه خبره اخه 

تا خدا با من است زمانه با من است .