2777
2789
عنوان

خانم تهرانی بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 22600 بازدید | 773 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه گفتید اصطلاحه دیدم اینا که من گفتم اصطلاحشه این که شما گفتید به قول خودتون شوخیشه    

جاان متوجه نشدم

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه

به نظرم کسی که توی فضای مجازی وعمومی عکس میزاره ومیدونه که ممکنه عکسش رو هر کسی سیو کنه باید عواقبشم بپذیره خوده من تاالان هر عکس که میخواسته عکس بزاره اگر تو تاپیکش بودم گفتم نزارید ولی گذاشتن پس عواقبشم قبول کردن پس دیگه جای گله وشکایت نیست چون اینجافضای عمومی وممکنه سواستفاده بشه

من قصدشو می دونم خیلی ساده هست می خواد کسی عکس نذاره حالا یا مذهبی شدیده یا هر چی

بله

ی آدم مریض

لطفا اسم مذهبی رو برای چنین بیمار روانی استفاده نکن

انسان مذهبی میدونه حق الناس حتی از حق الله هم بالاتره!

ابروی مومن رو میدونه چقدر مهمه!

لطفا بهشبگید متحجر با ذهن کلیشه ای

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
من اینارو که گفتید نمیشناسم چیزی هم ازشون ندیدم ولی اکثرا ایشون رو میشناسن پیاما تهدیدش تو تاپیکام ه ...

آره عزیزم بزنید،هرچند فک کنم با یه کاربری دیگه بیان چون قطع دسترسی شدن دیروز،زدید منم خبر کنید

وزن شروع. ۵۴  وزن فعلی ۶۰. وزن هدف ۶۸.   قد۱۶۸

دهه شصتیِ وقیح 😄

امروزه درحوزه علمیه،دروس اخلاقیِ عملی وسلوک وسیر الی الله وعرفانِ شهودی،بطور کلی ترک شده.آنچه مهم است تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودیست که مارا آشنا بحقیقت اسلام میکند وانسانیت رابما مینمایاند.دورانی ک حقیر نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بود و بس او هم وقتی به نماز می آمد عبا برسر میکشید و از عارف بودن اونیزکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدا میداند درمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و با چه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعد انقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی و معارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک را نوشتم؛ روزی ازحوزه آمدند وگفتند شما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتر و عمیقتر،تا برای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابها تا اندازه ای مفید است ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه ها را زنده میکند و روح اسلام را زنده مینماید تدریس حکمتِ عملی و تربیت طلاب ب عرفان شهودیست ک بنیاداولیه نفوس را تغییر میدهد و آنان را به طهارت واقعی و حقیقی میکشاند و اگر حوزه اینطور شود حاکمانی تربیت میشوند که مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریین امیرالمومنین علیهم السلام هستند و قادرند با طهارت و نفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشور و دنیا بگذارند و به اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود! این جواب کامل نیس زیرا همانطور که فقه و اصول و عربی مرز دارد، عرفانِ عملی و اخلاقِ شهودی هم مرز دارد و باید دنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه را ازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارند تهی و خالی نگذاشت. باذکر این مطالب علت اختفای علامه طباطبایی ها و گلپایگانیها مشهودمیشود حتی بعد از انقلاب...(علامه طهرانی رحمه الله)

بیشتر ببینید
ایشون اومدن خصوصی من نمیدونستم آقا هستن. بعد هم آیدی تتتتلگرام دادن.رسواشون کردم خیلی ناراحتن این خا ...

خیلی زشته که دارین انقدغیبت میکنین حالاایدی دادمگه میخواست ازت خواستگاری کنه الان درواقع شماداری خاله زنگ بازی درمیاری☹☹

۱۴۰۰/۱۰/۱۰💍💍
عزیزم ایشون یه نفر بیکار و الافه که میره خصوصی بچها آیدی تتتلگرامشو میده.بعد من دستشو رو کردم حالا م ...

میشه بگی کی آیدی داد؟؟

آخه تازگیا ی نفر ب من آیدی داد خیلی مشکوک بود ۱۰ تا آیدی داشت باورتون نمیشه حتی شمارشم داد 

ی خانوم ک همچین کاری نمیکنه

میخوام ببینم این همونیه ک شما میگی

داستان چیه

برای شادی روح خواهر جوانم فاتحه میفرستین؟ 😭😭😭😭😭۲ سال و سه ماه از رفتنت گذشت خواهرمتوروخدا قدر خواهراتونو بدونید.کاش بودش. کوثرم عزیزِ دلِ خواهر روحت شاد😭😭😭😭
بیشتر ببینید