2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطوره؟بچه توش راحته؟گود نمیشه وقتی بلندش میکنید؟

نه گود نمیشه، ولی من همیشه زیرش رو میگیرم..میگم نکنه دستش در بره! الان دخترم پنج ماهشه،دیگه داره براش کم کم کوچیک میشه...تو ماشین تو ساک و توو بغلم این ور اون ور میبردمش، راحت خوابش میبرد...البته یه تشک نازک کوچیک هم کفش انداختم 

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
 من اردیبهشت حدود ۱۴۰ تومن خریدم، الان دیدم دیجیکالا زده بالای ۳۰۰..خداییش قیمت جدیدش وبا این ک ...

جدی میگید؟تو دیوار همه 100.120 گذاشتن من میخوام دست 2 بگیرم.یعنی خودشون 140 خریدن الان این قیمت میفروشن

ای مهربان تر از پدر و مادرم حسین❤️
جدی میگید؟تو دیوار همه 100.120 گذاشتن من میخوام دست 2 بگیرم.یعنی خودشون 140 خریدن الان این قیمت میفر ...

نمی‌دونم والا چند خریدن. من اینجوری خریدم. بستگی داره کی و از کجا خریدن. الان نو اش فکر  کنم حدود ۳۵۰ یا ۴۰۰ تومن هست. با قیمت الان منطقیه که این قیمت بفروشند. اینم بگم، خود ساک سبکه ولی وقتی بچه چهار ماه به بالا داخلش میگزاری، سنگین میشه..من همش شوهرم با ساک حملش می‌کنه ، خودم سختمه، ولی برای اوایل که دنیا میاد، بد نیست. 

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊