2777
2789
عنوان

ینی چی...

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 42 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این تازه اولشه گلم دلدار باش

😄😄😄

موفقیت من زمانی آغاز شد که نبردهای کوچک را به جنگجویان کوچک واگذار کردم.دست از جنگیدن با کسانی که غیبتم را می کردند برداشتم.دست از جنگیدن با خانواده همسرم کشیدم.دیگر به دنبال جنگیدن برای جلب توجه نبودم.سعی نکردم انتظارات دیگران را برآورده کنم و همه را شاد و راضی نگه دارم.دیگر سعی نکردم کسی را راضی کنم که درباره من اشتباه می کند. آنگاه شروع کردم به جنگیدن برای اهدافم، روياهايم،ايده هايم و سرنوشتمروزی که جنگ های کوچک را متوقف کردمروزی بود که مسیر موفقیتم آغاز شد. هر نبردی ارزش زمان و روزهای زندگی ما را ندارد. نبردهایمان را عاقلانه انتخاب کنیم.ژوان وایس
آخه من گفتم برم بیرون ؟با علامت سوال این دقیقا ینی اجازه گرفتن دیگه

از يه چيزي ناراحته

موفقیت من زمانی آغاز شد که نبردهای کوچک را به جنگجویان کوچک واگذار کردم.دست از جنگیدن با کسانی که غیبتم را می کردند برداشتم.دست از جنگیدن با خانواده همسرم کشیدم.دیگر به دنبال جنگیدن برای جلب توجه نبودم.سعی نکردم انتظارات دیگران را برآورده کنم و همه را شاد و راضی نگه دارم.دیگر سعی نکردم کسی را راضی کنم که درباره من اشتباه می کند. آنگاه شروع کردم به جنگیدن برای اهدافم، روياهايم،ايده هايم و سرنوشتمروزی که جنگ های کوچک را متوقف کردمروزی بود که مسیر موفقیتم آغاز شد. هر نبردی ارزش زمان و روزهای زندگی ما را ندارد. نبردهایمان را عاقلانه انتخاب کنیم.ژوان وایس

گلم منظورش این بوده آب میخوری اجازه بگیر می‌خواد اینطوری عادتت بده 

منظورش بوده بگی اجازه میدییی برم بیرون ایشونم شاید بگه نه اجازه نمیدم 

ولی شما گفتی دارم میرم بیرون بهش برخورده 

از اول عادتش نده که برای هرچیزی اجازه بگیری 

به هر چه فکر کنی همون میشه پس مثبت فکر کن😚
آخه من گفتم برم بیرون ؟با علامت سوال این دقیقا ینی اجازه گرفتن دیگه

میدونی چرا اونجوری گفت منظورش اینکه چرا تند تند میری بیرون ولی تو اجازه نده تو خونه بابات محدودت کنه ازش دلگیر شو باهاش سرسنگین باش بگو بخند نکن تا حالیش بشه که تو هم شخصیت داری برای خودت

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤
میدونی چرا اونجوری گفت منظورش اینکه چرا تند تند میری بیرون ولی تو اجازه نده تو خونه بابات محدودت کنه ...

درست میگی همینه

چند وقت پیش گفته بود دوست ندارم تند تند بری بیرون من سر سری رد شدم از حرفش

برای من شوهرم اینجوری نمیگفت مثلا میگفت بیرون سرده نرو نمیدونم گرمه نرو منم میگفتم تو خونه میشینم حوصلم سر میره یا همه برن بیرون من بمونم خونه تنها؟بعد باهاش سرسنگین صحبت میکردم دیگه چیزی نمیگفت 

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤