2777
2789
عنوان

پولیپ رحمی 😔😔

1353 بازدید | 10 پست

سلام 

اگه میشه راهنمایی کنید اگر در مورد پولیپ اطلاعی دارید ،🙏🙏

تا حالا کسی بوده با پولیپ رحمی باردار شده؟

من پولیپ رحمی دارم ولی کوچیکه تقریبا یکساله که اقدام به بارداری کردم ولی موفق به بارداری نشدیم همسرم و خودم از لحاظ فولیکول مشکلی ندارم ،دکتر که رفتم با عکس رنگی و سونو واژینال مشخص شده که پولیپ دارم دکتر میگه بیا عمل کن ولی خوب من دوست ندارم میترسم چون شنیدم دوباره امکانش هست که دربیاد 😔😔😔

سلام عزیزم .تا میتونی عمل نکن.من بایکی پولیپ عمل شدم .باردار نشدم وتازه رحمم هم پولیپ سازش شد بعد از کورتاژ.ازمایش هورمونی بده حتما وبا پیادروی وکمتر خوردن گوشت قرمز .وخوردن عرق بومادران ایشالله باردار میشی.شوهرت هم ازمایش بده.حتما هم جای خوب برو سونوگرافی.

سلام عزیزم .تا میتونی عمل نکن.من بایکی پولیپ عمل شدم .باردار نشدم وتازه رحمم هم پولیپ سازش شد بعد از ...

مرسی عزیزم😘

آزمایش هورمونی دادم ولی باید دوباره بدم پرولاکتین و fsh.lh

همسرم یه سری داده که خوب بوده ولی براش آزمایش dfiنوشته نمیدونم چیه 

خودمم میترسم نمیخوام عمل کنم ولی میگن باعث میشه لانه گزینی تشکیل نشه و اگر هم باردار بشی احتمال سقط داره😔😔😔😔

شما باردار شدید ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم😘 آزمایش هورمونی دادم ولی باید دوباره بدم پرولاکتین و fsh.lh همسرم یه سری داده که خوب ب ...

سلام عزیزم.من بعد از کورتاژ دیگه چون رحمم مشکل دارشد طبیعی باردارنشدم.بامیکرو ۲ دفعه باردارشدم ولی متاسفانه سقط شدن.شما باید ببینید پولیپ  کجای رحمتون قرار گرفته واندازه اش چقدر هست.بازهم با چند تا دکتر متخصص خوب مشورت کن.خیلی ها هم بودن که با پولیپ باردارشدن.

سلام عزیزم.من بعد از کورتاژ دیگه چون رحمم مشکل دارشد طبیعی باردارنشدم.بامیکرو ۲ دفعه باردارشدم ولی م ...

مرسی عزیزم 

ان سا ئ الله به زودی زودی بارداری سالم داشته باشی