niloo_m مدیر استارتر عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 143 عنوان امپول hcg 209 بازدید | 11 پست سلام بچه ها کسی امپول hcg زده و بعدش باردار بشه؟ درد ازاد شدن داشتین؟ من روز ۱۲ سونو دادم فولی ۱۷ و۱۹ داشتم روز ۱۳ ینی شب امپول رو زدم اما درد خاصی متوجه نشدم ینی ازاد نکردم؟؟؟ 1397/10/19 | 10:30 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سپیداس عضویت: 1396/08/12 تعداد پست: 3021 منم درد نداشتم موقع ازاد کردن و بلاخره من هم مامان شدم توروخدا برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍😍😍
hadisjoni عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 2544 من زدمب دردش ربطی ندارهالبته من باردار شدم ولی پوچ😔الانم منتڟرم دفع بشه
سپیداس عضویت: 1396/08/12 تعداد پست: 3021 خوب بعدش متوجه شدی که ازاد شده یا نه؟؟ صددرصد آزاد شده چون اگه نمیشد کیست میشد دیگه و بلاخره من هم مامان شدم توروخدا برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍😍😍
سپیداس عضویت: 1396/08/12 تعداد پست: 3021 من زدم ب دردش ربطی نداره البته من باردار شدم ولی پوچ😔 الانم منتڟرم دفع بشه عزیزم😔😔😔 و بلاخره من هم مامان شدم توروخدا برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍😍😍
niloo_m مدیر استارتر عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 143 صددرصد آزاد شده چون اگه نمیشد کیست میشد دیگه خوب از کجا بفهمیم کیست شده؟ چون از صبح درد شدییدیی داارم تیر میکشه ببخشید ب باسنمم میزد دردرش،امپول هیوسین زدم بهتر شد
سپیداس عضویت: 1396/08/12 تعداد پست: 3021 خوب از کجا بفهمیم کیست شده؟ چون از صبح درد شدییدیی داارم تیر میکشه ببخشید ب باسنمم میزد دردرش،امپول ... با سونو مشخص میشهاین ماه دارو استفاده کرده بودی؟ و بلاخره من هم مامان شدم توروخدا برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍😍😍
niloo_m مدیر استارتر عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 143 با سونو مشخص میشه این ماه دارو استفاده کرده بودی؟ اره عزیزم از شب ۳ پری ۲ تا لتروزول و ۲ تا امپول hmg روز ۱۲ سونو دادم دو تا فولیکول ۱۷ و۱۹ داشتم که روز ۱۳ hcg زدم
سپیداس عضویت: 1396/08/12 تعداد پست: 3021 اره عزیزم از شب ۳ پری ۲ تا لتروزول و ۲ تا امپول hmg روز ۱۲ سونو دادم دو تا فولیکول ۱۷ و۱۹ داشتم که ر ... پس تیر کشدن تخمدانات بخاطر مصرف داروهاته چون تخمدانو تحریک کردهمن ماه قبل واژن و مقعدمم تیر میکشید حتی پریود شده بودم هنوزم تخمدان و رحمم تیر میکشید بخاطر داروهاته نگران نباشمعمولا درصدش خیلی پائینه با هاش سی جی فولیکول آزاد نشه و به کیست تبدیل شه و بلاخره من هم مامان شدم توروخدا برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍😍😍
niloo_m مدیر استارتر عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 143 پس تیر کشدن تخمدانات بخاطر مصرف داروهاته چون تخمدانو تحریک کرده من ماه قبل واژن و مقعدمم تیر میکشید ... خداا کنه🙏🏻شما هم دارو مصرفرکردی؟؟
سپیداس عضویت: 1396/08/12 تعداد پست: 3021 خداا کنه🙏🏻شما هم دارو مصرفرکردی؟؟ اره این ماه کلومفین خوردم ۳تا هم هاش ام جی زدمقراره فردا هاش سی جی بزنم و بلاخره من هم مامان شدم توروخدا برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍😍😍