2777
2789
عنوان

چطور بگم بهش

230 بازدید | 23 پست

یکی از عزیزترین افراد زندگیم دچارخیانت شده حالا مشخص شده شوهرش با بد آدمهایی رابطه داشته چندوقت پیش میره خون میده ببینه مشکلی داره ظاهراچیزی نبوده و ازش تشکر میکنن حالا من یک دوست پزشک دارم میگه تو انتقال خون خوداظهاری طرف مهمه که بگه رابطه مشکوک داشته و چندوقت گذشته و ...که این شخص باتوجه به دروغگوبودنش مشخصه که راستش رونگفته و اگر ویروس ایدز داخل بدنش بوده باشه حداقل سه ماه طول میکشه تامشخص بشه و خانمش باید وحتما هم الان هم سه ماه دیگه آزمایش بده 

من چطوری به این خانم بگم بره آزمایش آخه؟!نگم هم دورازجونش زبونم لال اگر مشکل داشته باشه هرچه زودتربفهمه بهتره اینم بگمحال روحیش افتضاحه ازوقتی خیانتهای شوهرش رودیده و در شرف جداییه 

راهکار بدین ؟!

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

والا چی بگم اولا که سریعا جدا شههههه تو هم رک بگو یبار دیگه جهت اطمینان ازمایش بده دیگههههه

داره مراحلش روطی میکنه 

هنوز آزمایش نداده 

عفونت قارچ و زگیل تناسلی از این نامرد گرفته فقط دورازجونش مونده اینوبگیره اعصابم داغونه براش

دختردایی دوستمم خیلی زود فهمید ایدز گرفته درمانش کرد ولی تو مراحل اولیه بود شمام باید نگرانیتو عنوان کنی نه اینکه بریزی تو خودت و بعدها بزنی تو سرت

چنان دل بسته ام کردی که با چشم خودم دیدم خودم میرفتم اما سایه ام با من نمی آمد!
مگه درمان میشهههههه

اون که اینطوری گفت میگفت یه زمانی داره مثلا ۲ هفته بیشتر نباید گذشته باشه من در کل در جریانش نیستم

چنان دل بسته ام کردی که با چشم خودم دیدم خودم میرفتم اما سایه ام با من نمی آمد!