نیکی۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/19 تعداد پست: 708 عنوان کلیپ فرمالیته 382 بازدید | 11 پست سلام اگه واسه کلیپ فرمالیته ایده خاصی دارین لطفا بگید ممنون❤واسه خواهرم میپرسم میشه یه صلوات مهمونم کنی🙏😍 1397/10/19 | 00:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
غزل۷۲ عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 4092 من ی ماه پیش کلیپمو ضبط کردیم.تم چی میخوان؟مهم ترین بخش تم و لوکیشین. من پاییز تمم بود و لوکیشینم دریا و جنگل. ۲تا دکورم داشتم مخالفی باهام ریپلای نکن لطفا #متاهل_متعهد
نیکی۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/19 تعداد پست: 708 من ی ماه پیش کلیپمو ضبط کردیم. تم چی میخوان؟ مهم ترین بخش تم و لوکیشین. من پاییز تمم بود و لوکیشین ... تو باغ فیلمبرداری داره باغش اسبو قایق و اینا داره عمارت نداره .نیمه اسفند ضبط داره میشه یه صلوات مهمونم کنی🙏😍
غزل۷۲ عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 4092 تو باغ فیلمبرداری داره باغش اسبو قایق و اینا داره عمارت نداره .نیمه اسفند ضبط داره باغ واس روز جشن خوبه.فرمالیته جنگل صحرا دریا خوبتره مخالفی باهام ریپلای نکن لطفا #متاهل_متعهد
نیکی۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/19 تعداد پست: 708 باغ واس روز جشن خوبه. فرمالیته جنگل صحرا دریا خوبتره جنگل واسه عروسیش گذاشته احتمالا دشت هم بره واسه فرمالیته میشه یه صلوات مهمونم کنی🙏😍
نیکی۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/19 تعداد پست: 708 باغ واس روز جشن خوبه. فرمالیته جنگل صحرا دریا خوبتره واسه دریا راهشون دور میشه میشه یه صلوات مهمونم کنی🙏😍
غزل۷۲ عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 4092 من باغ وعمارت گذاشتم واس روز جشنفرمایتم دریا و جنگل. فوق العاده شد جنگل جون پاییز بود . بی صبرانه منتظرم عکس و کلیپ اماده شه مخالفی باهام ریپلای نکن لطفا #متاهل_متعهد
نیکی۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/19 تعداد پست: 708 من باغ وعمارت گذاشتم واس روز جشن فرمایتم دریا و جنگل. فوق العاده شد جنگل جون پاییز بود . بی صبرانه ... ایده هات چی بود دود رنگی و اینا که کلیپو قشنگ کنه منظورمه میشه یه صلوات مهمونم کنی🙏😍
نیکی۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/19 تعداد پست: 708 من باغ وعمارت گذاشتم واس روز جشن فرمایتم دریا و جنگل. فوق العاده شد جنگل جون پاییز بود . بی صبرانه ... اهنگ رقصت چی بود اهنگ رقص تانگو چی؟ممنون میشم راهنماییم کنی میشه یه صلوات مهمونم کنی🙏😍
غزل۷۲ عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 4092 اهنگ رقصت چی بود اهنگ رقص تانگو چی؟ممنون میشم راهنماییم کنی کلیپ فرمایته ک رقص تانگو نداره.واس روزجشنم هتوز اهنگ پیدانکردم مخالفی باهام ریپلای نکن لطفا #متاهل_متعهد
غزل۷۲ عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 4092 ایده هات چی بود دود رنگی و اینا که کلیپو قشنگ کنه منظورمه خودشون ی لیست دادن. دود رنگی دستی و زمینی و شوت هوایی و فشفسه و این ۳۰۰ت شد. خودشون میگن.دکورمم ک تور و اینا بود واسه طلوع خورشید .ی دونم حلقه ی گل بود واس دریا مخالفی باهام ریپلای نکن لطفا #متاهل_متعهد
نیکی۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/19 تعداد پست: 708 کلیپ فرمایته ک رقص تانگو نداره. واس روزجشنم هتوز اهنگ پیدانکردم مرسی عزیزم منم واسه عروسی پرسیدم میشه یه صلوات مهمونم کنی🙏😍