یه سوال عروسی گرفتن واقعا اینقدر مهمه؟ یعنی اگه کسی عروسی نگیره خیلی زشته؟
چون من اگه عروس بشم فکر نکنم اصلا عروسی بگیرم به جاش ترجیح میدم برم چند جارو بگردم
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
من هم عروسی میگیرم هم چند جارو میرم بگردم منافاتیم نداره 😁 بجاش تا دلت بخواد از جشن عقدو جشن نامزد ...
جیب همسر چی پس😂
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
بستگي داره چجوري عروسي بگيري. بعضيا با ٢٠ مليون عروسي ميگيرن بعضيا هم با ٢٠٠ مليون
من ک زورم میاد همون 20 میلیونو بدم که فک و فامیلی ک دستشون به دهنشون میرسه یه شب بخورن و یه عمرم پشت سر مراسمت حرف بزنن چه کاریه اخه
توان زن گرفتن با مسافرت خارجه و عروسی خیلی فرق داره ها طرف دیگه مگ چقد پولداره
نه عزیزم عروسی رو نصف نصف میکنیم ولی خیلییییی تشریفاتی میگیریم ندونسته حرفی رو نزن 😘 . بعد عقدم خصو ...
تو دیگ چقد دقیق برنامتم ریختی مرسی تخیل😂😄
توان زن گرفتن با مسافرت خارجه و عروسی خیلی فرق داره ها طرف دیگه مگ چقد پولداره
ماه عسل ک همه میبرن . یکی همسر پولدار داره میبره خارج یکی ایرانگردی یکی مشهد یکی شمال .. دیگ خواستگار و تایید و رد کردنش دست خودته . بعد تاااااازه خیلیارو دیدم با پولی ک از مهمونا تو عروسی جم کردن میرن ماه عسل 😂😂
اگر کسی کودک استثنایی رو میشناسه ک علاقه به زبان داره و تهرانه بگه ❤