2777
2789
عنوان

شوهر دوستم

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 72 پست

من اصلا نمی بینمش خونه دوستم هم نمیرم سالی یبار شاید،ولی شوهرش خیلی آدم بیشعوریه 

شاید چون من مطلقه ام به خودش همچین اجازه ای میده 

دلم گرفته میشه از ته دل یه صلوات واسه رسیدنم به عشقم بفرستین  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اصلا نمی بینمش خونه دوستم هم نمیرم سالی یبار شاید،ولی شوهرش خیلی آدم بیشعوریه  شاید چون من ...

احتمالش خیلی زیاده😔

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....

ذهن مردای بیشعور برا مطلقه ها نمی دونم چرا اینجوریه ولی مطلقه بودن به معنی آدم کثافتی بودن نیست

والا دیگ انقد ک حتما استاتر ب خودش میرسه.اونم خوشش اومده کثافت😃😃😃😃

بر عکس عزیزم خیلی ساده ام همیشه

ما آقایون از پدر و مادرمون حساب میبریم پس به نظر من شما اول تهدیدش کن که اگر به مزاحمتش ادامه بده به خانمش میگی

اگر ادامه داد به زنش نگو ولی به پدر و مادرش بگو و بعد بهش بگو دفعه ی بعد به خودت و زندگی مشترکت رحم نمیکنم و به خانواده ی زنت میگم و عواقبش هم به عهده ی خودته

مطمئن باش عقب میکشه چون دیده که یکبار واکنش جدی نشون دادی

حواست باشه که اصلا نگو که میخوای به پدر و مادرش بگی و با اینکارت شوکه اش میکنی چون اتظار نداشته که بزاری کف دست بابا و مامانش

هم پدر شدم و هم مجرد............................جدا شدم و با دخترم زندگی میکنم
ذهن مردای بیشعور برا مطلقه ها نمی دونم چرا اینجوریه ولی مطلقه بودن به معنی آدم کثافتی بودن نیست

راست میگی عزیزم واقعا نارحت میشه ادم

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....
بر عکس عزیزم خیلی ساده ام همیشه

پس دیگ ساده نباش.ب دوستت بگو جلو شوهرت معذب میشم بیام پیشت.تنها میخام ببینمت.

من بعد عقدم تمااااام دوستامو گذاشتم کنار😁البته دور از چشم همسر رابطه دارما.ولی انقد خوشکل موشکلن نمیزارم هیچکدوم همو ببینن.

والا از قدیم گفتن مالتو بچسب همسایتو دزد نکن😁

چند بار خواستم به دوستم بگم ولی باز بیخیال شدم ولی اینبار دیگه میگم بهش چون مث خواهرم دوستش دارم

همین جور که اگه خواهر واقعیم بود فورا بهش می گفتم

پس دیگ ساده نباش.ب دوستت بگو جلو شوهرت معذب میشم بیام پیشت.تنها میخام ببینمت. من بعد عقدم تمااااام ...

خخخخخخ

چند بار خواستم به دوستم بگم ولی باز بیخیال شدم ولی اینبار دیگه میگم بهش چون مث خواهرم دوستش دارم هم ...

یجورایی فکر اونا هم درگیر میکنی از زندگیش سرد میشه سعی کن شوهرشو بترسونی اول اگه نشد به زنش بگو

آرزویت را برآورده می کند همان خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند....