2777
2789
عنوان

شوهر دوستم

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 72 پست

به نظرم بهش نگو. اگه به دوستت بگی تو رو با شوهرش روبه رو می کنه، اونوقت اگه شوهرش انکار کنه واسه تو بد می شه، طرف شوهرشو می گیره و می گه تو مریضی. با شوهرش معمولی و سرد برخورد کن حتی قطع ارتباط کن، بلاک کن که هیچ راه ارتباطی باهات نداشته باشه

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

می ترسم بگم زندگیشون بهم بریزه

نگم هم بعدها متوجه بشه از چشم من می بینه به خصوص که خیلی باهام دردو دل کرده

دلم گرفته میشه از ته دل یه صلوات واسه رسیدنم به عشقم بفرستین  

یبار شوهر دوست من رو گوشیم زنگ زد چند بار مزاحم شد منو نمیشناخت شماره را از گوشیش برداشته بود همون موقع دوستم فهمید زنگ زد گفت چی گفته و اینا گفتم هیچی نگفته با شوهره قهر کرده بود شوهرش هی زنگ میزد تو را خدا باهاش حرف بزن بگو اشتباه شده زنم باهام قهر کرده  

آرزویت را برآورده می کند همان خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند....
به دوستت بگو ،اگه نشد قطع رابطه کن،شمارتو داره؟

آره مشکلم همینه که شماره ام رو داره و بنا به یه دلایلی من نمی تونم شماره ام رو عوض کنم

دلم گرفته میشه از ته دل یه صلوات واسه رسیدنم به عشقم بفرستین  
می ترسم بگم زندگیشون بهم بریزه نگم هم بعدها متوجه بشه از چشم من می بینه به خصوص که خیلی باهام دردو ...

مجردی یامتاهل

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....