mahsa7573 مدیر استارتر عضویت: 1396/12/09 تعداد پست: 7154 عنوان اتو مو 155 بازدید | 3 پست دوستای عزیزم کدوم یکی از اینا بهتره؟از وقتی موهامو دکلره کردم وز شده موهام اتو میکشم تا لخت بشه چون موهام بلنده زمان زیادی میبره😥 تعداد رای : 8 نظرسنجی کدومش بهتره سشوار چرخشی؟ 1 12% برس حرارتی؟ 4 50% اتومو؟ 3 37% ❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛 1397/10/18 | 23:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
miss_gol_golii عضویت: 1397/10/06 تعداد پست: 3543 اگه بخاطر دکلره وز شده علتش سوختن موهاتونه درواقع مواد بهش آسیب زده بنظر من از این وسایل حرارتی استفاده نکن خرابتر میشه موهاتیک شامپوی خوب بخر ،ماسک مو و سرم مو استفاده کنسرم مو رو باید خوب به ساقه ی مو ماساژ بدی بنظرم این خیییلی بهتره 🌱 من از تبار #دختران_تکراری نیستم.... من همان #تافته ی _جدا_بافتهام.....🍭 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 👩⚕️ یکمامایآروم و مهربون 🚫توروخداااااااااا لایکم نکنید🚫
mahsa7573 مدیر استارتر عضویت: 1396/12/09 تعداد پست: 7154 اگه بخاطر دکلره وز شده علتش سوختن موهاتونه درواقع مواد بهش آسیب زده بنظر من از این وسایل حرار ... سر م موی ماسک چه مارکی خوبه عزیزم؟ ❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛
miss_gol_golii عضویت: 1397/10/06 تعداد پست: 3543 سر م موی ماسک چه مارکی خوبه عزیزم؟ من ماسک مو شون استفاده میکنم ،ماسک موی خیسه باید تو حموم استفاده کنی و به ریشه ی موهات نرسه والل باعث ریزش مو میشهسرم هم از کریستال استفاده میکنم، هم موها ابریشمی میشه هم براق البته اینا رو موهای من اینطوره ؟شما باز خواستی خرید کنی با خود فروشنده مشورت کن 🌱 من از تبار #دختران_تکراری نیستم.... من همان #تافته ی _جدا_بافتهام.....🍭 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 👩⚕️ یکمامایآروم و مهربون 🚫توروخداااااااااا لایکم نکنید🚫