2821
2789
عنوان

نق و غر

60 بازدید | 8 پست

سلام دختر ۸ ماه دارم خیلی نق و غر میزنه کلافه شدم به هیچ کارم نمیرسم هر روز یا روز در میان هم مهمان دارم یک دختر ۱۱ساله هم دارم خیلی کلافم کمکم کنید

تعداد رای : 1
نظرسنجی
۸ماه
0
0%
غر
1
100%

خوبه که دختر 11ساله دارین کمک دستتون مبشه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مقصر بچه هات نیستن مقصر مهموناتن

اصلا متوجه نیستن به زبون میگن بچه کوچیک داری اذیت مبشی تلفن میکشم همراه هم رو پرواز ایفون خونه رو میزنن شوهرمم میگه مگه میخوای چیکار کنی بزار کثیف باشه همین که هست مگه میشه خوب اونم جلو فامیل

اصلا متوجه نیستن به زبون میگن بچه کوچیک داری اذیت مبشی تلفن میکشم همراه هم رو پرواز ایفون خونه رو می ...

خب مقصر اصلی پیدا شد

با همسرت صحبت کن

مردا نمیدونن کار خونه و بچه داری چه قدر زحمت داره

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

خب مقصر اصلی پیدا شد با همسرت صحبت کن مردا نمیدونن کار خونه و بچه داری چه قدر زحمت داره

چرا طفلی میبینه اما مامانشون دختر نداره و تو این شهر غریبه و بافامیل شوهرشم رفت و امد نداره اهل همسایه و  دوست نیست خونه جاریمم که زنگ میرنه بره رو به قول خودشون نمی بینه پناه به من میاره منم دوستش دارم ولی باهش رودربایسی دارم دلم میخواد همه چی عالی باشه این کوچولو نمیزاره تازه بعل اوناهم نمیره گریه میکنه یکسره بغلم و مهمونداری و از صبح تمیزکاری و جمع و جور خودم دارم از بین میرم و کلافه شب مثل جنازه میفتم

چرا طفلی میبینه اما مامانشون دختر نداره و تو این شهر غریبه و بافامیل شوهرشم رفت و امد نداره اهل همسا ...

الهی بگردم خب کمتر سخت بگیر

دیگه اونام حالتو درک میکنن

تا کوچولوت بزرگ بشه یه کم

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)