2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

طرف راست مهمتره باز هم ممکنه تاثیر زیادی بداره .اگه آز اسپرموگرامش نرمال باشه و مشکلی نباشه بدون عمل ام میشه باردار بشی ولی سقط مکرر هم تو واریکوسل هستش .شوهر من دو طرفه و گرید ۳ بود آزش بد نبود با دارو باردار شدم قبلش دوتا سقط داشتم .

✌Bi kurdî dijîm u bi kurdî dimrim ✌
یعنی چی؟ ببخش متوجه نشدم!!

شوهرم واریکوسل داشت ولی ازمایشش خوب بود .خواهرم پزشکه میگفت ممکنه به ظاهر خوب باشه و از تو مشکل داشته باشن  یه سری دارو تجویز کرد گفت اگه باردار شدی و ماندگار باشه ایراد از همون اسپرمهای ضعیف بوده خلاصه بعد چهار ماه تقویت و داروهایی که همسرم مصرف کرد همچنین خودم همون اقدام اول باردار شدم و الان هفته نوزده هستمو محتاج دعا .

✌Bi kurdî dijîm u bi kurdî dimrim ✌

خودم بهش گفتم بیضه چپت از اون یکی یکم پایینتره.دیروز رفت دکتر معاینه کرد.گفت واریکوسل داری.براش سونو عروق نوشت.امروز سونو داد معلوم شد واریکوسل درجه ۴ داره