2777
2789
عنوان

هزینه سفر...

119 بازدید | 24 پست

خانوما میشه کسایی که اطلاعات دارن بیا بگن الان هزینه یه سفر دو نفره در حد سه روزه چقدر میشه؟ ما بندر عباسیم قصد داریم با قطار بریم  مشهد با هواپیما برگردیم با یه مسافر خونه ارزون و متوسط خورد و خوراک معمولی به نظرتون چقدر میشه؟ 

کسی اطلاع از قیمت بلیطا داره؟ 

با یک میلیون میشه سر و تهش رو به هم اورد برای دو نفر؟ 

این مسافرت سرفا جهت هواخوری و بهبود روال زندگیمونه

ممنون میشم راهنمایم کنید

بچها جونم لطفا برای سلامتی همه مامانای باردار و فینگیلی هاشون دعا کنین برای من و فینگیلیم هم دعا کنین💝😘😍🙏

قطار مشهد از 80داره ب بالا دیگه کیفیتو بچسب 12ساعتم نگیر خسته میشین 

قطار اتوبوسی عالیه قیمتشم اوکیه

اونجا برای حمل و نقلتونم اسنپ بگیر 

دیگه مسافر خونه ایناشو نمیدونم

حداقلش 2،3تومن میخواد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با يه تومن خيلي سخته اخه ميخواين با هواپيما برگردين حداقل بليط واسه دو نفرتون فكر نكنم كمتر ٥٠٠تومن بشه من كه نرخ تهران رو ميدونم خب رفتتون هم با قطار كمتر از ٢٠٠تومن نميشه با سيصد تومن كه جا و خوراكتون نميشه خيلي بيشتر ميشه فكر كنم

زهره خانمي سابق ام با عضويت سال ٩٤.از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
قطار مشهد از 80داره ب بالا دیگه کیفیتو بچسب 12ساعتم نگیر خسته میشین  قطار اتوبوسی عالیه قیمتشم ...

واقعا؟ 

بچها جونم لطفا برای سلامتی همه مامانای باردار و فینگیلی هاشون دعا کنین برای من و فینگیلیم هم دعا کنین💝😘😍🙏
با يه تومن خيلي سخته اخه ميخواين با هواپيما برگردين حداقل بليط واسه دو نفرتون فكر نكنم كمتر ٥٠٠تومن ...

اگر اینجوری باشه مه فکر کنم باید کنسلش کنیم اخه همینجوریشم بدهی داریم اما زندگیمون به جایی رسیده که واقعا به یه سفره دونفره بشدت نیازه

ببين سنگينترين هزينه تون مال بليط هواپيما است خوب با قطار برگردين

اینم فکر خوبیه.حتما به سوهرم میگم اخه اون گفت با هواپیما برمیگردیم منم چیزی نوفتم اما بهش میگم با قطار برگردیم. امیدوارم کردی

با تور برین خیلی بهتره هزینه ها کمتره نهایت بشه براتون ۱و نیم

باید کجا برم برای اطلاع از تور های مسافرتی؟؟ 

برید کیش و یا قشم و یا اطراف بندر لباس 

اوه خواهر کیش که از دهتا مشهدم گرون تر در میاد با اینکه بغل گوشمونه ولی هزینهاش چهار برابر مشهده