2777
2789
عنوان

بالش بارداری؟

124 بازدید | 10 پست

کیا بالش بارداری گرفتن ؟

راضی بودین؟

من موقع شیر دادن خیلی اذیت میشم کمردرد شدید میگیرم

میخواستم ببینم خوبه که بگیرم

همیشه هرچیزی که خواستم رو به سختی بدست آوردم.

بالش بارداری با شیردهی متفاوته🤔

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

بالش بارداری فرق میکنه شما موقع شیر دادن جایی بشین که تکیه بدی و خودت و خم نکن

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی بالش‌های بارداری برای شیردهی هم قابل استفاده‌اند. من بالش بارداری خریدم ولی اصلاً راضی نبودم چون گرمایی شده بودم و وقتی باهاش می‌خوابیدم عرق می‌کردم. منتها دادم به دوست‌ام استفاده کنه اون خیلی باهاش راحت بود و دوست داشت حتی شوهرش کلی تشکر کرد ازم ! گفت خیلی بد می‌خوابید الآن راحت شده

بعضی بالش‌های بارداری برای شیردهی هم قابل استفاده‌اند. من بالش بارداری خریدم ولی اصلاً راضی نبودم چو ...

منظورم بالش شیردهی بود اشتباهی نوشتم بارداری

بالش بارداری فرق میکنه شما موقع شیر دادن جایی بشین که تکیه بدی و خودت و خم نکن

باز فایده نداره بچه که رو پام پایینه مجبورم خم شم که سینه به دهن بچه برسه

باز فایده نداره بچه که رو پام پایینه مجبورم خم شم که سینه به دهن بچه برسه

بچه رو بگیر تو بغلت تکیه بده سر بالا شیر بده من هیچوقت این مدلی شیر ندادم پدر آدم در میاد

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
بچه رو بگیر تو بغلت تکیه بده سر بالا شیر بده من هیچوقت این مدلی شیر ندادم پدر آدم در میاد

یعنی چطوری سربالا؟

یعنی چطوری سربالا؟

رو مبل یا صندلی تکیه بده سرت و خم نکن