2tari مدیر استارتر عضویت: 1397/08/24 تعداد پست: 1693 عنوان تاری دید 7346 بازدید | 28 پست دوستان کسی میدونه علت تاری دید یه چشم چیه؟ من از صبح که بیدار شدم چشم چپم تاره، قبلاً هم یکی دو بار اینجوری شده بودم ولی علتش رو نمیدونم شده هی گم بشوی در خودت و دم نزنی؟! من غریبانه ترین حالت دردم بخدا.... 1397/10/18 | 16:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
منتظر68 عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 1610 من یکی دوباری اینجوری شدم نه ک تار ببینم یه جوری بود توضیحش سخته، رفتم دکتر فشارم بالا بود من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓
2tari مدیر استارتر عضویت: 1397/08/24 تعداد پست: 1693 من یکی دوباری اینجوری شدم نه ک تار ببینم یه جوری بود توضیحش سخته، رفتم دکتر فشارم بالا بود میدونم چی میگی واسه منم همونجوریه مناسب ترین کلمه ای که تونستم بگم تاری بود، ولی من همیشه فشارم پایین تر از حد نرماله تا ب حال سابقه فشار بالا نداشتم شده هی گم بشوی در خودت و دم نزنی؟! من غریبانه ترین حالت دردم بخدا....
منتظر68 عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 1610 میدونم چی میگی واسه منم همونجوریه مناسب ترین کلمه ای که تونستم بگم تاری بود، ولی من همیشه فشارم پایی ... منم اصلاا سابقه فشار بالا نداشتم همیشه دست و پاهام یخ بوده و فشارم پایین، ولی دو سه باری اینجوری شدم نمیدونم چرا من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓
2tari مدیر استارتر عضویت: 1397/08/24 تعداد پست: 1693 منم اصلاا سابقه فشار بالا نداشتم همیشه دست و پاهام یخ بوده و فشارم پایین، ولی دو سه باری اینجوری شدم ... پس حتماً منم باید یه دکتر برم، ممنون از راهنماییت عزیزم شده هی گم بشوی در خودت و دم نزنی؟! من غریبانه ترین حالت دردم بخدا....
منتظر68 عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 1610 پس حتماً منم باید یه دکتر برم، ممنون از راهنماییت عزیزم فدای تو، اره حتما یه دکتر برو، انشالله ک چیزی نیس، گاهی از خستگی زیادم میشه من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓
خیال68 عضویت: 1397/06/31 تعداد پست: 643 سلام عزیزم خوبی؟؟دختر ای گلت خوبن؟؟ نخ دادن همیشه هم بدنیست😏به بعضیها باید نخ داد تا دهنشون رو بدوزن😎
لیا۲۳ عضویت: 1397/04/16 تعداد پست: 1083 میدونم چی میگی واسه منم همونجوریه مناسب ترین کلمه ای که تونستم بگم تاری بود، ولی من همیشه فشارم پایی ... سلام ببخشید منم تاری دید لحظه ای یه چشم دارم بعضی وقتا شما خوب شدید
2tari مدیر استارتر عضویت: 1397/08/24 تعداد پست: 1693 سلام ببخشید منم تاری دید لحظه ای یه چشم دارم بعضی وقتا شما خوب شدید نه برای من گاهی اینجوری میشه، رفتم دکتر آزمایش نوشته بود دیگه انجام ندادم شده هی گم بشوی در خودت و دم نزنی؟! من غریبانه ترین حالت دردم بخدا....
2tari مدیر استارتر عضویت: 1397/08/24 تعداد پست: 1693 سلام عزیزم خوبی؟؟دختر ای گلت خوبن؟؟ سلام عزیزم مرسی بد نیستمبچه ها هم خوبن خداروشکر، یه مقدار سرم شلوغه دیگه اصلا وقت نمیکنم بیام نی نی سایت شده هی گم بشوی در خودت و دم نزنی؟! من غریبانه ترین حالت دردم بخدا....
خیال68 عضویت: 1397/06/31 تعداد پست: 643 سلام عزیزم مرسی بد نیستمبچه ها هم خوبن خداروشکر، یه مقدار سرم شلوغه دیگه اصلا وقت نمیکنم بیام نی نی ... خداروشکر که خوبید ...عزیزم همه چیز خوبه؟؟ نخ دادن همیشه هم بدنیست😏به بعضیها باید نخ داد تا دهنشون رو بدوزن😎
2tari مدیر استارتر عضویت: 1397/08/24 تعداد پست: 1693 خداروشکر که خوبید ...عزیزم همه چیز خوبه؟؟ سلام عزیزم، هی بد نیستم، نه دیگه درخواست طلاق دادم انداختن برج چهار دادگاهشو، این مدت هم همش قهر و دعوا بوده خسته شدم انشاالله فقط زودتر تموم شه شده هی گم بشوی در خودت و دم نزنی؟! من غریبانه ترین حالت دردم بخدا....
hope87 عضویت: 1398/03/04 تعداد پست: 11 سلام کسی می دونه تاری دید و دوبینی ناشی از عوارض داروهای اعصاب یا ناشی از خود استرس دایمی هست یا موقت؟ توروخدا هرکس میدونه کمکم کنه.
بهار1899 عضویت: 1388/11/01 تعداد پست: 3968 سلام تاری دید شما خوب شد من از دیروز چشم چپم اینجوری شده البته میگرنم دادم ولی اولین باره چشمم اینجوری شده میترسم خیلی
golbargesorkh عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 824 سلام تاری دید شما خوب شد من از دیروز چشم چپم اینجوری شده البته میگرنم دادم ولی اولین باره چشمم ... چشم منم اینجوری شد پیگیری کنین من امروز چشم پزشکی بودم