2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یه لکه میبینم بعدش تا چندروز دیگه نمبینم.نه کیست دارم نه عفونت نمیدونم چرا اینجوری شدم خیلی سخته کسی میدونه چرا؟
من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
من 1.5 عروسی کردم یعنی رفتم خونه خودم تقریبا از همون اول پریودم خیلی عجیب شد
من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
دکتر برات آزمایش هورمونی نوشته؟به نظرم بگو.یه چک.آپ هورمونی بنویسه.ممکنه چیزی بالا پایین شده باشه
در هر چیز بد بذر مزیتی مثبت به همان اندازه یا بیشتر هست.ناپلون هیل
یعنی بعد 3-4 روز ببخشید راه میوفته.الانم دوماه در حال اقدام حاملگیم 3 روز پیش یه لکه دیدم دیگه ندیدم کلافه شدم
اره دکتر رفتم.هورمون و تیرویید و پرولاکتین و... همه درست بود ازمایش دادم نرمال بودم
خب شاید عزیزم تنبلی تخمدان داری!!! منم تفریبا اینطوریم، تا چند روز لکه بینی بعد شروع میشه، دکترم بهم گفته احتمالا تنبلی تخمدان دارم!!! شما باید با پرشکت مشورت کنی.
2790
2778
2791
2779
2792