مهاجرم مدیر عضویت: 1397/08/29 تعداد پست: 215 عنوان قانون جذب... | مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 25 پست سلام دوستان.اطلاعات و تجربه های خودتون از قانون جذب رو بگید...تا حالا جذب داشتید؟؟؟ 1397/10/18 | 13:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
angelm عضویت: 1397/10/04 تعداد پست: 1079 همین ک میگین نمیشه باعث میشه ک واقعا نشه وای نههههمیشه میشه میشه باید بشهباید شوهرم قبول شهقلول میشه همه دنیا یه طرف، عشقِ زندگیم یه طرف😍😍
خاطرهr عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 11694 پس چرا من ازبچگی همش خیال پردازی میکردم که تو چه موقعیتی هستم وچیا دارم اما الان هیجی ندارم.هیچکدوم. ... عزیزم شما بهشون فکر کن، فرکانس مثبت ارسال کن شک نکن بهشون میرسی، همین ک الان میگین هیچی ندارم ینی ته دلتون قبولش ندارین، فکر کردن ب تنهایی جواب نمیده واقعا باید خودتونم باور داشته باشیدش ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱
خاطرهr عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 11694 وای نهههه میشه میشه میشه باید بشه باید شوهرم قبول شه قلول میشه ب شوهرت بگو خودش جذبش کنه ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱
مهاجرم مدیر استارتر عضویت: 1397/08/29 تعداد پست: 215 من معجزه دیدم ازش ازدواجم پول ماشین حتی یه سری مشکلات خلاصه خیلی جذب داشتم این قانون و قدرت رو دست ک ... چطوری؟ میشه بیشتر توضیح بدید
saragoliiii عضویت: 1397/10/16 تعداد پست: 30 چ جالب منم امروز راجع به قانون جذب تايپيك زدم از امروز ميخوام اين قانون رو شروع كنم
ملکه_باران۱۳۷۶ عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 194 من تازه دارم کتاب ۴اثر اسکاول شین رو میخونم ک دراین موردهخودم بهش اعتقاد پیدا کردم😍مطمئنم تو زندگیم تاثیرشو میبینم کاربر قدیمی ام 😑
خاطرهr عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 11694 چه جالب...چه مدت بهش فکر میکردید؟با قانون جذب اشنایی داشتید یا فقط دلتون میخواست قبول بشید؟ اشنا بودم عزیزمکلی مستند راجبش دیده بودم، تو نت بزنید مستند راز براتون میاره ببینید کلا دیدتون نسبت ب زندگی عوض میشه🧡💚 ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱
1ana1 عضویت: 1397/03/02 تعداد پست: 4800 چرت و پرته ما هر چیزی که بدست میاریم نتیجه زحمت و تلاشمونه نه قانون جذب دانلود نمونه سوالات استخدامی و پروژه های دانشجویی و .... http://file-marketing.blog.ir
خاطرهr عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 11694 میشه اونایی که جذب بلدن توهمین تاپیک راهنمایی کنن مثلا چکارکردین ؟چندوقت شدتانتیجه گرفتین؟؟اصولش چجو ... عزیزم لینک یه تاپیک در رابطه با همین موضوع رو تو تاپیک فرستادم حتما بخون اگه سوالی داشتی میتونی بپرسی کاربر انرژی مثبت راهنماییت میکنه🧡💚 ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱
سرویننن عضویت: 1397/10/02 تعداد پست: 993 عزیزم لینک یه تاپیک در رابطه با همین موضوع رو تو تاپیک فرستادم حتما بخون اگه سوالی داشتی میتونی بپرس ... دیدم عزیزم مرسی ازت ممنونم چ فایده بالای خط فقر باشی و پایین خط فهم �....😕
رها_70 عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 11955 عزیزم شما بهشون فکر کن، فرکانس مثبت ارسال کن شک نکن بهشون میرسی، همین ک الان میگین هیچی ندارم ینی ته ... اخه من ازبچی همش خیال بافی میکردم.قبل ازاینکه سنم به این حد برسه.رشتم ازدواجم اما هیچکدام نشد.حتی گاهی مرد رویاهامو حس میکردم و یه لحظه لذت میبردم و یه روز تمام شادبودم اماهیچی نشد خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم