2789
عنوان

جهزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 36 پست

شما با شوهرت مشكل داري

ناراحتي

بعد ميگي برم خونم؟

مشكلت و حل كن بعد فكر خونه زندگي باش

بري سر زندگيت و مشكلات حل نشه چي؟

جهيزيه و مراسم و خونه و هزار تا خرج

احساسات

آبرذو

حرف مردم

و ....

انقدر ساده نگاه نكن به زندگي مشترك

28 عقد کردم الان سی و یک 

شوهر من سی و دو

سر چیزای خیلی چرا دروغ میگه . میگم آخه اینم ارزش دروغ گفتن داشت

مثلا شب یلدا خودم بهش گفتم تا دیر وقت سرکاری نیا . دلم سوخت واسش گفتم نیا 

ولی خودش میگفت میخوام بیام کنارت باشم 

خلاصه واسه اینکه اذیت نشه راضیش کردم نیاد 

حالا نگو آقا بعد سرکار رفته خونه دوستش . شب یلدا کنار دوستش بوده 

بخدا اگه بهم میگفت میخواد بره اصلا ناراحت نمیشدم . چون خونشون کسی نبود و تنها بود 

توی گوشیش عکس دیدم ک رفته اونجا 

انقدددد ناراحت شدم ک نگو

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یا مثلا داشتیم با هم چت میکردیم یهو ناپدید شد هی زنگ زدم ب گوشیش جواب نداد . دلهره گرفت منو

دیگه زنگ زدم ب ابجیش سراغشو بگیرم . ابجیش گفت مهمون اومدیم قبرستون سال بابامه . داداش هم اینجاست 

آخه این چیه  ک از من پنهون میکنه . رو اعصابمه سر هر کدوم هم بیست روز بیست روز قهریم

شما با شوهرت مشكل داري ناراحتي  بعد ميگي برم خونم؟  مشكلت و حل كن بعد فكر خونه زندگي با ...

بریم خونمون مشکلاتمون صفر میشه ما وقتی دوریم مشکل داریم چون مادرشم بنزین میریزه رو رابطمون

یا مثلا داشتیم با هم چت میکردیم یهو ناپدید شد هی زنگ زدم ب گوشیش جواب نداد . دلهره گرفت منو دیگه زن ...

اهان فهمیدم شما کی هستین اوندفعه با هم حرف میزدیم هرکدومشون ی جوری حرص میدن ادمو ولی به نظرم هیچی اندازه بداخلاقی سخت نیس بداخلاق بودن خیلی بده اول به خودش اسی میزنه بعد به شریک زندکیش والاه میگم چته اخه سکته میکنی سرهیچی کلی حرص میخوره 

یا مثلا داشتیم با هم چت میکردیم یهو ناپدید شد هی زنگ زدم ب گوشیش جواب نداد . دلهره گرفت منو دیگه زن ...

20 روز؟ ما فقط سه روز قهر میکنیم دیشب قهر کردم تا صبح از نااحتی هزا بار خودمو کوبیدم اینور اونور ساعت5:30 صبح رفتم گل گاو زبون خوردم قلبم درد میکرد میزد همه جای بدنم چطوری 20 روز تحمل میکنی؟

20 روز؟ ما فقط سه روز قهر میکنیم دیشب قهر کردم تا صبح از نااحتی هزا بار خودمو کوبیدم اینور اونور ساع ...

خوب من نمیرم منت کشی چون اشتباه از اونه 

انقد وایمیسم خودش بیاد

خوب من نمیرم منت کشی چون اشتباه از اونه  انقد وایمیسم خودش بیاد

میخوای راحت زندگی کنی ول کن شاید دوس نداره بگه ولش کن الکی دعوا راه ننداز نمیگه پنهون میکنه توهم کاراتو پنهون کن هیچی رو بهش نگو تا بفهمه اشتباه کرده زیاد جرو بحث کنی سرد میشه ازت اوندفعه بهت گفت سرد شدم نزا فاصله بگیره ازت 

میخوای راحت زندگی کنی ول کن شاید دوس نداره بگه ولش کن الکی دعوا راه ننداز نمیگه پنهون میکنه توهم کار ...

از دیشب چند باری تماس گرفت جواب ندادم فقط اس دادم بهش 

الانکه فعلا بابام این چند روز نیومده تابلو شده . گفته میخوام باهاش جدی حرف بزنم 

بابام عصبانی شده 

آخه لامصب من نمیتونم  پنهان کاری کنم . دوس دارم باهم رفیق باشیم حرفامون رو بزنیم 

مگه مرض داشتم ازدواج کنم پس . همدم و دوست میخاستم

از دیشب چند باری تماس گرفت جواب ندادم فقط اس دادم بهش  الانکه فعلا بابام این چند روز نیومده تا ...

منم دوس داشتم رفیق باشیم ولی نیستیم تا ی چیزی میگم دعوام میکنه اصلا حرف زدن باهاش برام لذت نداره حرص نخور ولش کن مال منم با اینکه ی سال فاصله داریم میتونستیم بهترین دوست باشیم برا هم ولی نه اون از من راضیه نه من از اون 

شوهر من بد اخلاقه خیلی تند اخلاقش کافیه ی چیزی باب میل اون نشه یا ذره ای کارم خطا باشه شدیدا دعوا می ...

بنظرم حالا که فرصت داری درست تصمیم بگیر. جهیزیه ات رو فعلا نخر. صبر کن ببین درست میشه یا نه