2789
عنوان

جهزیه

214 بازدید | 36 پست

سلام امروز رفتم جهزیه خریدم تو مغازه گریه ام میگرفت اخه با شوهرم قهرم باهام ناسازگاره ترو خدا برام دعا کنین منم برم سر خونه زندگیم دعا کنین رابطمون خوب شه 😢😢😢😢 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم سه سال و نیمه عقدم 

همسرم دستش یکم تنگه . ذاتش پسر بدی نیس خوب  و.مهربونه 

ولی یکم دروغگو و.پنهون کاره 

سر همینم چند روز چند روز بحث و دعوا داریم

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
منم سه سال و نیمه عقدم  همسرم دستش یکم تنگه . ذاتش پسر بدی نیس خوب  و.مهربونه  ولی ...

شوهر من بد اخلاقه خیلی تند اخلاقش کافیه ی چیزی باب میل اون نشه یا ذره ای کارم خطا باشه شدیدا دعوا میکنه و قهر دائم قهره سر این بد دهنم هست 

شوهر من بد اخلاقه خیلی تند اخلاقش کافیه ی چیزی باب میل اون نشه یا ذره ای کارم خطا باشه شدیدا دعوا می ...

نمیرید مشاوره؟؟؟

خانوادت چی میگن

چند سالتونه؟؟؟ با هم نشستین حرف بزنید

من 25 شوهرم 26 اره بابا هزا بار حرف زدیم قول دادیم ولی باز همون اش و همون کاسه یکمم مادرش میره تو کونم😂😂 همش در گوشش از من بد میگه اذیتش میکنه زندگیمونو خرابتر میکنه

نمیرید مشاوره؟؟؟ خانوادت چی میگن

حرف هیشکی رو قبول نداره ذاتا اخلاقش تنده نه فقط برا من برا خونوادشم اونجوریه خیلی خوبیا داره ها ولی بداخلاقیش همشو میشوره میبره میگه باید دقیقا تابع من باشی تا منم مرد مورد علاقه تو بشم تابع اون بودنی هم باز ی چیزی رو بهونه میگیره 

این مردا چ گوهن😂😂😂😂

پس باید ی عمر بسوزی و بسازی

مث من . شوهرم دروغگوعه . بعدشم ب من میگه تو جو  میدی الکی . همش دعوا راه میندازی

ببین تو عقد کردگی سعی کن درست بشه اوضاعتون.  خدایی نگرده بعد عروسی ب مشکل نخورید  مشاوره ...

میدونی چیه وقتایی که باهم زندگی میکنیم خیلی بهتره تا ازم جدا میشه یهو اخم میکنه تو اس سرده خشنه از ی چیز کوچیک ی مشکل بزرگ درست میکنه خودشو حرص میده عصبی میشه به من میتوپه از این ادم سخت گیراست اصلا خوشم نمیاد چون حواس پرتم من