2777
2789
عنوان

بی بی چک

345 بازدید | 12 پست

سلام خانوما من پریودی منظمی دارم ماه قبل جلو انداختم همیشه از دوروز قبل پریود شدنم لکه میبینم الان هشت ماه اقدام میکنم برای بارداری ولی جوابی نگرفتم حالا این ماه یکم زیر شکمم تیر میکشه درد های پریودی که همیشه میومد سراغم رو ندارم امروزم موعدم بوده و هنوز پریود نشدم حتی لکه هم ندیدم بی بی چک هم زدم منفی بود ولی خیلی ترشح دارم این یعنی چی باردارم یا ن اگه ن چرا پریود نشدم اگرم هستم خب چرا بی بی چکم منفی شد

لطفا کمکم کنید

واسه نی نی دار شدنم صلوات میفرستید؟ حالم بده دلم خیلی نی نی میخواد😔داره میشه یک سال

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبوری کن چند روز دیگه بی بی بزن. درد سینه هم دارید؟

ن سینه هام همیشه درد میکرد قبل موعدم اینبار درد نمیکنه اصلا

واسه نی نی دار شدنم صلوات میفرستید؟ حالم بده دلم خیلی نی نی میخواد😔داره میشه یک سال
سلام بی بی چک نشون نداد ممکنه آزمایش نشون بده؟

زود نرو آزمایش حداقل ۴ روز صبر کن. مال من سر چهار روزم نشون نداد. ۱۷ روز بعدش رفتم.

بی بی هم زودتر فکر کنم ۷ یا ۸ روز بعد تاخیر مثبت شد.

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.
زود نرو آزمایش حداقل ۴ روز صبر کن. مال من سر چهار روزم نشون نداد. ۱۷ روز بعدش رفتم. بی بی هم زودتر ...

اخه من باید دیشب پریود میشدم از دوروز پیشم باید لکه میدیدم حتی درد موعدمم ندارم بیشتر ترسیدم که نکنه عفونتی چیزی باشه

شما ترشح داشتید؟

سلام صب بخیر عزیزم رفتی آزمایش بدی؟!!!خیره ان شا الله

زودتر برو ازمایشگاهی برو ک جوابشو همین امروز بده ان شا الله که مامان باشی گلم❤

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
سلام صب بخیر عزیزم رفتی آزمایش بدی؟!!!خیره ان شا الله زودتر برو ازمایشگاهی برو ک جوابشو همین امروز ...

سلام مرسی عزیزدلم پریود شدم😔

سلام گلم ای بابا چ بددددد غصه نخور جانم ان شا الله ماه دیگه مامانی به لطف خدا

واسم دعا کن حالم خیلی گرفته شد 😔

انشاالله جفتمون مامان میشیم عزیزم