2777
2789
عنوان

آدم بدذات

397 بازدید | 21 پست

سلام دوستان شما با آدم بدذات که همیشه بدخواه دیگرانه چه رفتاری دارید ؟محل کارم شخصی هستش که فقط خوشبختیو تو ازدواج میدونه همش بهم گیر میده که سنت بالا رفته جوونیت خونه ی پدری سپری شده ودیگه شوق وذوق واسه ازدواج نداری ! میگه تو ازهمسنات عقب افتادی که ازدواج نکردی !من ۲۸سالمه وایشون پنجاه سالشه چجوری محترمانه بگم که زندگی من ربطی به ایشون نداره درحالیکه من خودم ازدواج نکردم میگه تو کدوم سن بالایی رو دیدی که آدم حسابی گیرش بیاد همش داغونا گیرمیاد خیلی ناراحتم میکنه میگم من ایشالا خوشبخت میشم میگه خدا کنه تیرت به سنگ نخوره !!

خدایا داده ونداده ات راشکر

من یکی ازون سن بالاهایی که خوشبخت شدم هستم من ۲۹ _۳۰ سالگی ازدواج کردم بهش بگو یکی از دوستام هست که با سن سی سالگی ازدواج کرده خیلی هم خوشبخته 

خدا جونم ببخشیداااا ولی زودتر نی نی مو بده لطفا🙏🏻چون باباش دوست نداره شبا بیرون از خونه باشه😔

چه فضول به اون چه ربطی داره شاید تو نخایی ازدواج کنی اصلا به حرفاش اهمیتی نده به هیچ وجه نزار حرفاش روت تاثیر بزاره 

همیشه یک راز باش.....!!!!!!!!!                                          آن هم رازی کلافه کننده آدم ها به محض اینکه ازتو همه چیز بدانند ترکت میکن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو تو هم سنت بالا رفته پس کی میخای به عزراییل جواب مثبت بدی حیفه عمرت داره تلف میشها

✳️ من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️  ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست!  ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست!  🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد!  💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است!  ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌  ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴  ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید …  سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده! #بعد_از_نماز_برای_ظهورت_دعا_میکنیم
بگو تو هم سنت بالا رفته پس کی میخای به عزراییل جواب مثبت بدی حیفه عمرت داره تلف میشها

😂عالیه با همچین ادمایی باید اینجوری حرف زد که دهنشون بسه شه😒

همیشه یک راز باش.....!!!!!!!!!                                          آن هم رازی کلافه کننده آدم ها به محض اینکه ازتو همه چیز بدانند ترکت میکن

یبار با خنده بهش بگوو خدا شکر خونه پدریم مثل خونه پدری شما نیست که از ترس یه لقمه نون دادنت به هر کسی 

یبار تند ولی با خنده حرفت بزن دیگه تا 10 کیبومتری ات هم نمیاد

محیط کار خانمی باید رودروایسی کنار بزار به این فکر نکن ناراحت مبشه

چون اون به ناراحتی تو توجهی نداره

عزيزدلم ٢٨ سال كه سني نيس. به اون خانوم بگو هركس نظر و عقيده ي خودشو داره. من اين طور زندگي رو براي خودم انتخاب كردم. شما اونجور. زندگي شخصي هركس به خودش مربوطه. هر كس هركار كنه اختيارشو داره. بگو من اگر خوبم و گر بد تو برو خود را باش

😂عالیه با همچین ادمایی باید اینجوری حرف زد که دهنشون&n ...

دقیقا

البته خدا حفظ کنه همه پنجاه سالها رو من منظورم فقط همین شخص مورد نظر بود😁😂

✳️ من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️  ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست!  ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست!  🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد!  💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است!  ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌  ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴  ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید …  سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده! #بعد_از_نماز_برای_ظهورت_دعا_میکنیم

یه زبون تند وتیزی داره که نگو بهم میگه تو خونه پدریت اختیار هیچکاریو نداری وراحت نیستی همیشه هم مهر وسجاده بدسته وقرآن میخونه با اون زبونش 

خدایا داده ونداده ات راشکر
دقیقا البته خدا حفظ کنه همه پنجاه سالها رو من منظورم فقط همین شخص مورد نظر بود😁😂

خوب گعتی خندم گرفت😄😂😁

یه زبون تند وتیزی داره که نگو بهم میگه تو خونه پدریت اختیار هیچکاریو نداری وراحت نیستی همیشه هم مهر ...

پس از اوناس که فکر میکنه کارش درسته😒

حالم ازاینجور ادما بهم میخوره بگو اخه خونه پدری من چه ربطی به تو داره عنترخانوم😒