2777
2789
عنوان

چقدر دلم میخواد ...

185 بازدید | 24 پست

چقدر دلم نوزاد میخواد بچه ی 4.5 روزه کوچولووووووووووووووووووووو بغلش کنم بوش کنم لباسشو عوض کنم حتی اروغشو بگیرم 

شیر بخوره از سینم ... چقدر دلم میخواد ... حتی به شیر خوردن فک میکنم یا نوزاد میبینم یا صدای گریشو سینم تیر میکشه اینقدر حسم زیاده نسبت به نوزادا

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!

تو اقدامى

مربى بدنسازى بين المللى / 2 کیلو افزايش وزن - ٨ كيلو كاهش وزن - در ماه (اصولى و سالم).و ناگهان در يك بعد از ظهر زمستانى وقتى كنارم آرام خوابيده بودى به ياد آوردم روزهاى رفتنت را، انگار درد مشت هايى كه آن روزها به ديوار مى زدم را تازه حس كردم، به تو نگاه كردم و به دستهايم... (متن واقعيه كپى نشه 🌹)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخییییی منم همینطور...ایشالا همه منتظرا مادر بشن

ایشالا به زودی دامنت سبز شه عزیزدلم

من یه پسر 3ساله دارم 

چند ساله ازدواج کردی؟ تا بچه دار نشدی از موقعیت الان خیلی خوب استفاده کن چون تا بچه دار بشی حداقل تا ...

پسر 3ساله دارم شوهرم بچه نمیخاد دیگه

منم دقیقا همینطورم ازدواج کردی چند سالته شوهرت چندسالشه کارش چیه من خونه خودم برم خدا بخواد بچه میار ...

من تو اخرای عقد باردار شدم 

خودم 24 

شوهرم 28

پسرمم 3سالشه ولی شوهرم میگه تک فرزندی

ایشالا به زودی دامنت سبز شه عزیزدلم من یه پسر 3ساله دارم 

آهه بچه داری من واقعا هوس بچه کردم شوهرمم دوست داره وای دستاس کوچولوش بیدار بمونم شب ها واسش تیکه ای از وجود من ولی خب فامیلا که بچه دارن راضی نیستن میگن شب بیداره خیلی بده ولی من فک میکنم خسته نمیشم البته شاید تو موقعیت قرار بگیرم پشیمون بشم

آهه بچه داری من واقعا هوس بچه کردم شوهرمم دوست داره وای دستاس کوچولوش بیدار بمونم شب ها واسش تیکه ای ...

اره فعلا دوتایی خوش باشین