2777
2789
عنوان

سوسيس خونگي

161 بازدید | 8 پست

سلام.كسي تا حالا خوش سوسيس درست كرده؟ اگه درست كردين بگين اون مشما براي ريختن مواد رو از كجا خريدين؟منظورم اون پلاستيك لوله اي براي بسته بنديشه

الهی و ربی من لی غیرک 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سوسیس خونگی

گوشت چرخ کرده مرغ ۳۰۰.نان تست ۲تا۳ عدد(کناره های نان تست رو دربیارین )

شیر ۴تا ۵ قاق غ.ادویه شامل نمک ۱قاشق چایخوری.فلفل ۱/۴قاشق چ.پودر دارچین اقاشق چ ‌.پودرهل ۱/۴قاشق چ

پودرزنجبیل ۱/۴قاشق ج .آویشن ۱/۴قاشق چ .جوز هندی اندازه ۲تا عدس.میخک اندازه ۲تا عدس.زرده تخم مرغ ۱عدد.

آب یخ ۲تا قاشق غ 

روغن مایع ۲تا قاشق غ 

اول نان تست رو با شیر خیس میکنیم 

مرغ چرخ کرده رو با ادویه ها وروغن وزرده خوب مخلوط کنید .بعد مخلوط نان تست وشیر رو با دست اضاف کنید وهمراه بقیه مواد خوب ورز بدهید.

سلفون رو باز کرده ازمواد با کمک قیف ساده روی سلفون میریزیم ورل میکنیم و۲۵ دقیقه میپزیم .من بصورت بخار پز میپزم ولی میتونین مستقیما توی آب جوش بندازین .منتها دوبار تو سلفون بپیچید.بهترین حالت اینه که چندساعت قبل مصرف سوسیس تو یخچال باشه تا منسجم بشه😊🌹

لایک نکن ممنون  
عزیزم میشه دستور درست کردنشو بگی

سوسیس

مواد لازم :

سینه مرغ بدون استخوان 700 گرم 

آب سرد یا شیر سرد  1 لیوان 

نمک  به میزان لازم

تخم مرغ 2 عدد ‌‏

شکر 1 ق م 

شیر خشک 2 ق غ 

نشاسته ذرت 6 ق غ 

روغن مایع 1/4 لیوان 

پودر موسیر 1 ق م 

عصاره (سیر وگوشت بره ‏وپیاز )از هر کدام یک عدد

فلفل قرمز 1 ق چ 

فلفل سیاه 1ق چ 

دارچین 1/3 ق م 

زنجبیل 1/5 ق م

پودر هل 1/2 ق م ‌‏

میخک به اندازه یک عدس 

جوز هندی به اندازه دو عدس 

آویشن 1 ق چ 

اسانس دود 1 ق س 

سیر یک حبه 

طرز تهیه: سیر و مرغ را داخل غذا ساز خوب مخلوط می کنیم. آب، تخم مرغ، روغن مایع و سس را اضافه و مخلوط می کنیم. مواد خشک را با هم مخلوط می کنیم و به مواد اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم. یکسر کاور مخصوص سوسیس را گره زده و با نخ سفت می بندیم.  مواد را داخل قیف یکبار مصرف ریخته و با قیف مواد را داخل کاور می ریزیم. با فشار این کار رو انجام می دهیم تا هوا بینش نمونه و سوسیس یکدست و خوش فرم بشه. بعد خوب می پیچیم تا حسابی هواگیری بشه و با نخ محکم می بندیم. در قابلمه ای که آب ریختیم و جوش اومده قرار می دهیم و یک ساعت می جوشانیم تا پخته بشه. بعد وقتی از دما افتاد چند ساعتی داخل یخچال قرار می دهیم تا خنک بشه و استفاده می کنیم. 

نکات ریز دستور :

♦️به جای اسانس دود از دو ق غذاخوري سر صاف سس باربیکیو استفاده کردم.

♦️آب استفاده کردم.

♦️ عصاره گوشت استفاده نکردم.

♦️حتما مرغ و سیر رو داخل غذاساز خوب میکس کنین تا سوسیس ها خوب سفت باشه. تو چرخ گوشت شل میشه.

♦️من آب رو نصف لیوان ریختم. به نظر من بهتره نصف لیوان بریزین. اگه دیدین خیلی سفت شد آروم آروم در حد نیاز بریزین.

https://t.me/joinchat/AAAAAED7ZSVloWQ41L09-A

لایک نکن ممنون