2777
2789
لازانیا لقمه ای سوپ شیر  قورمه سبزی

لازانیا لقمه ای چطوریه؟ من بلد نیستم میشه بگی عزیزم. بعدشم من فر ندارم آخه

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای هروقت اسم مهمانی میاد من مرغ درسته در نمک میاد تو ذهنم! عاشقشم ساده و راحت و شیک و مجلسی

خداجون بابت تمام داشته ها و نداشته ها شکر اما خدا جون یه نی نی رو لطفا به همه مامانای منتظر بده ... آمیـــــــــــــــــــــــــــــــن *
لازانیا لقمه ای چطوریه؟ من بلد نیستم میشه بگی عزیزم. بعدشم من فر ندارم آخه

لازانیای لقمه ایی اینجوریه که هر ورق رو بعد گذاشتن مواد و پنیر رولش میکنی و روشم به خلال دندون بزاری و یکمم پنیر بپاشی بزاری فر 

کاش توی آینه چشمام قد و بالاتو می دیدی 💕
چی چی هس؟

مرغ رو کاملا میشوریم و داخلش فلفل دلمه و پیاز میذاریم و دورش فویل میپیچیم/ دو الی سه بسته نمک میریزیم توی دیگ/ مرغ رو با فویل میذاریم روی نمک ها و در دیگ رو میبندیم و چهارساعتی با شعله کم بپزه/ در انتها یه ده دقیقه فویلش رو که دراوردیم میذاریم توی فر یا هواپز روش طلایی بشه... وقت گیره ولی بشدت ساده و بشدت خوشمزه!
بعضیا مرغ رو با پوست خودش روی نمک میذارن نه فویل که اونم بد نمیشه و خوشمزه میشه فقط نمکی تر میشه و ممکنه نمک بچسبه یکم خوردنش سخت بشه

خداجون بابت تمام داشته ها و نداشته ها شکر اما خدا جون یه نی نی رو لطفا به همه مامانای منتظر بده ... آمیـــــــــــــــــــــــــــــــن *
ممنونمممم عشقممم احساس میکنم عالیههههه

قربانت حتما امتحان کنین عالیه