2777
2789
عنوان

کمکم کنید

98 بازدید | 9 پست

بچه ها من هفته ی ششم دیشب تموم شد و امروز شش هفته و یه روزمه 

تو سونوی هفته ی پنج هفته و دو روزم قلب جنین نتونستن تشخیص بدن و گفتن دو هفته دیگه برم 

دیشب یه لکه بینیه خیلی کم داشتم و از دیروز کلا انگار علائمم رفته 

من هر چی میخوردم به شدت زیر دلم درد میگرفت و مجبور میشدم کیسه ی اب داغ بذارم از دیروز دیگه اینجوری نیستم 

سینه هام به سفتی و اذیت کنندگی قبل نیستن 

صبحا حالت تهوع داشتم معمولا ولی امروز صبح هیچ حالت تهوعی نداشتم فقط نفسم راحت بالانمیاد 

بچه ها ممکنه اتفاقی افتاده باشه برای جنینم؟

زنگ بزن از دکترت بپرس 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوماه روردکردم بعدصدای قلب بچه موشنیدم،پنج هفته که خیلی زوده

بعدشم قرارنیست هرروزحاالت تهوع داشته باشی که

من یه هفته هرروزحالم بدبودیه هفته کلاخوب بوودم،هرروزحاملگی یه جوریه،الکی به خودت استرس واردنکن

عزیزم دیگه از کیسه آب گرم استفاده نکن ب هیچ وجههههههههههه .

الانم استراحت کن ،لکه بینی طبیعیه .

من یه روز ویار دارم یه روزایی ندارم .

تونستی دکترم برو 

خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏                                                  ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤

عزیزم برای شنیدن صدای قلب هفته ۸ به بعد عالیه، و اینکه علایم ت از بین رفته همش برمیگرده به استرس و تلقینی که از نشنیدن صدای قلب نی نی پیدا کردی، صبور باش بخاطر لکه بینی استراحت کن از پله بالاو پایین نرو ، نشاسته تو آب حل کن بخور ، شیاف و قرص دوفاستون معمولا دکترا تجویز میکنن ، من که ویار نداشتم در حد کم بود حالت تهوع هام خیلی خفیف بود هفته های اول خونریزی هم داشتم که خداروشکر برطرف شد. کیسه اب گرم هم نذاری بهتره این دردها کاملا طبیعی هس سعی کن بخاطر نی نی ت تحمل کنی. 

سرم همیشه بالاست، چون بالای سرم خداست