2777
2789

سلام بچه ها، من از وقتی بچه دار شدم یه کلید اضافی از خونه م دادم دست بابام که هر وقت شوهرم شب کار بود و خواست بیاد دنبالم هی نرم در و باز کنم، چون بیشتر وقتا آیفون خرابه، حالا وقت و بی وقت کلید میندازه میاد تو، چجوری بهش بفهمونم کارش زشته؟

جانم بوگو

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام بچه ها، من از وقتی بچه دار شدم یه کلید اضافی از خونه م دادم دست بابام که هر وقت شوهرم شب کار بو ...

به مادرت بگو تا بهش بگه شاید اصلا خونه لباس مناسب نداشته باشی یا شوهرن اون لحظه خونه باشه ویهویی میادخونه پدرت صحنه بدی ببینه کارشون درست نیست که اصلا 

تا خدا با من است زمانه با من است .

وای،آدم ک با،باباش این حرفارو نداره😔

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

به مادرت بگو تا بهش بگه شاید اصلا خونه لباس مناسب نداشته باشی یا شوهرن اون لحظه خونه باشه ویهویی میا ...

اتفاقا دیروز عصری من و بچم تو هال خواب بودیم، دیدم یکی ایستاده بالا سرم، شما باشید نمی ترسین؟ یه لحظه شوک شدم

کلیداتو یواشکی بردار از جیبش ففک کنه نیست😏😏😏😏 بعد بگو میرنم از روش هی بگو یادم شد تا خودشم یادش ...

به مادرم گفتم صحبت کنه با بابام اما بعد پشیمون شدم گفتم ممکنه ناراحت بشه، میخوام بگم کلیدام گم شده فعلا اونا رو ازش بگیرم

من شاغلم، بعضی صبحها بچه م و که میخوام ببرم خونه شون با اینکه ساعت 6 صبحه اما از شب قبلش اطلاع میدم و به مادرم میگم ، تازه با اینکه کلید دارم اما باز هم وارد خونه میشم چند بار میزنم پشت شیشه یه وقت مادرم لباس نامناسب تنش نباشه با اینکه به شوهرم محرمه