2777
2789
عنوان

تغییر نام دخترم

322 بازدید | 34 پست

سلام دوستان وقت بخیر

من یه دختر ۱۵ ماهه دارم 

موقع انتخاب اسمش با پدرش توافق نداشتیم و برای اینکه بی احترامی نکنم اسمی که اونم قبول داشت گذاشتیم 

بین اسمای نیلا الین هلیا

هلیا گذاشتیم 

من خیلی دوست داشتم اسمشو نیلا بزاریم ولی قاطع سر حرفم نموندم و این باعث شد نتونم به خواستم برسم بعد اینکه دخترم به دنیا اومد دیدم واقعا اسم هلیا بهش نمیاد 

یه هفته گریه کردم و الان حیلی این مساله اذیتم میکنه بخصوص وقتی بحث اسم میشه

حالا دلم میخواد اسم دخترمو عوض کنم و الین بزارم 

نمیدونم کار درستیه یا نه 

از یه طرفم میترسم ثبت احوال قبول نکنه 

میخواستم نظرتونو بهم بگین

همسرم با این کار به شدت مخالفه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اول میخواستی بزاری نیلا بعد الان باز میخوای بزاری الین

از کجا معلوم بعد عوض کردن باز نخوای یچی دیگه بزاری

به نظرم همون هلیا که گذاشتین قشنگه خدا ببخشش

شما هم سخت نگیر

اسم واقعا مهمه اما اسم قشنگی داره

مخصوصا که بچه ۱‌.۵ سالشه دیگه

انشاله دختر بعدی

بچه بعدی

ثبت احوال ب هیچ وجه قبول نمیکنه چون باید اسم اشکالی داشته باشه بی دلیل منطقی نمیشه مگه با زیرمیزی و اشنا و از این صحبتا 

ولی خب دخترت هم الان احتمالا با این اسم مانوس شده .

فرشته کوچولوم...بی صبرانه منتظر گرفتن دستای خوشگلتم 
اول میخواستی بزاری نیلا بعد الان باز میخوای بزاری الین از کجا معلوم بعد عوض کردن باز نخوای یچی دیگه ...

علت اینکه دیگه نیلا نمیخوام بزارم اینه که دوباره بی احترامی نکرده باشم ولی از همون اول من این سه تا اسم الین و نیلا و هلیا رو دوس داشتم و از بین اونا اسم  الین رو گفتم اسم دیگه ای نگفتم 

علت اینکه خیلی ناراحتم اینه که هر سه تا جاریم خودشون اسم بچه هاشونو گذاشتن اما من نتونستم و خیلی ناراحتم سر این مساله 

ثبت احوال ب هیچ وجه قبول نمیکنه چون باید اسم اشکالی داشته باشه بی دلیل منطقی نمیشه مگه با زیرمیزی و ...

نمیدونم مثلا بگم اسم آذری میخوام بزارم چون آذری هستم 

تو که نمتونی کلا

باباش قیم قانونی

اگر هم بشه !ًکه نمیشه

باباش باید دادخواست بده و دادگاه بره

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
علت اینکه دیگه نیلا نمیخوام بزارم اینه که دوباره بی احترامی نکرده باشم ولی از همون اول من این سه تا ...

خب لازم نبود اونا بدونن که شما و شوهرت کنار نیومدین

باید بهشون میفهموندی که انتخاب مشترک بوده

حالا چون اونا خود رای هستن دلیل نمیشه شما هم باشی

علت اینکه دیگه نیلا نمیخوام بزارم اینه که دوباره بی احترامی نکرده باشم ولی از همون اول من این سه تا ...

واااا

اینم شد دلیل . اینقد تاثیر پذیر نباش عزیزم 

چرا اینقد تو باب مقایسه ای اونم برای اسم دخترت 

شما اگه خودت نشینی همه جا بگی ک اسم مورد علاقه ات رو نتونستی بذاری روی دخترت ک کسی نمیدونه

خب لازم نبود اونا بدونن که شما و شوهرت کنار نیومدین باید بهشون میفهموندی که انتخاب مشترک بوده حالا ...

بحث خود رای بودن نیسته 

چون اگه خود رای بودم همون اولش کار خودمو میکردم 

منظورم اینه که الان احساس بدی پیدا میکنم با اسم دخترم و اونقدری که دخترمو دوس دارم از اسمش خوشم نمیاد .یعنی برام خاص نیست

نمیدونم مثلا بگم اسم آذری میخوام بزارم چون آذری هستم 

یکی از اقوام ما میخواست اسمشو عوض کنه اونقد دوندگی کرد تازه اون اسمش مشکل داشت ولی بازم بعد از بازنگری و کلی برو بیا گفتن ک این ی اسم اصیل هستش و مشکلی نداره