2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دژکوب

آبی به رنگ احساس من

جلد دومش عشق و احساس من

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
 شوهرآهو خانم ازدواج اجباری.اینان خوبن

ابنبات چوبی بر اساس واقعیت و قشنگه .دالان بهشت .قتل کیارش .رمان زیاد خوندم ولی متاسفاته یدم نیس اسماشو .داستان عزیز خانمم خیلی قشنگ بود از خانم گلکار یکی از بجه ها تو سایت گزاشته بود 

تمنا برای نفس کشیدن

عشق و احساس من

رمان های م.مودب پور هم قشنگن

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

همخونه😍😍

جان مادر نمي آيي..؟چين هاى پيشانى مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسيده كه نمى آيى..؟راستى مادر ،جايت خوب است؟دلت براى نوازشهاى مادرانه ام تنگ نيست كه نمى آيى؟يا اينكه منتظر شرايط بهترى تا وقتى ميايى همه چيز باشد و تو كم نداشته باشى؟...عشق مادر خانه ام سوت و كور است نميايى؟؟زبانم قاصر است نميايى؟نازنين فرشته مادر،خدا در نزديكى توست؟اگر ديدى يا صدايي از او شنيدى يا آن حوالى بودى خدا را حس كردى بگو مادرم، منتظر من است اجازه بگير و به درونم بيا😔🤰🏼🤰🏼

بر باد رفته 

من پیش از تو 

دختری ک رهایش کردی 

کوری 

رمان ایرانی هم 

روزهای خاکستری 

با ثریا تا ثریا 

الهه شرقی 

راحیل 

پنجره

بامداد خمار و...

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز