2789
عنوان

طلاق بگیرم یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 49 پست
متاسفانه من هم تحصیلات بالایی دارم هم شغل خوب یعنی هرکی بشنوه شاخ درمياره با این زندگی گندم 

عزیزم اون موقع ک اومد خاستگاری واسه چی قبولش کردی منظورم اینکه عوض شده یا شما حواست نبوده

عزیزم طلاق خیلی تلخ اول تمام تلاشتو برای درست شدن زندگیتون بکن بعد به طلاق فکر کن از یه مشاور خوب کم ...

من یک کلمه بخوام در مورد خودمون صحبت کنم یا ميگه پاشو چایی بيار یا خمیازه میکشه میخوابه کجا ی کاری خواهر... هزاربار کردم نشد 

بیایید خوبی کنیم... بیایید خوب باشیم... فطرت انسان نیکویی کردن است.... آدم‌های مهربان را احمق فرض نکنید... آنها قلب بزرگی دارند و بخششی بیکران.... آدم‌های مهربان ستارگان دنیا هستند... شما چند ستاره اید؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم شما ب اون خانم تذکر دادید منم حرف بد ب شوهر استارتر زدم دیدم شما درست میگید اون صورتکا رو گذاش ...

😂😂😂اهان!!! 

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏
من ناراحت نمیشم چون خیلی به من ظلم کرده ظلم فقط این نیست که مردی زنش رو بگيره زیر کتک ظلم اينه که شو ...

ببخشید نمیتونم جلو انگشتامو بگیرم تایپ نکنم

ریدمممم تو روح خودش و خانواده گهش که لیاقت تورو ندارنننننن اح

از جدال با کسی که قدردان محبت های تو نیست بپرهیز، اینکه تصور کنی روزی میتوانی او را متوجه اشتباهش سازی، درست مثل آب کردن کوه یخ با "ها" است...چاره ای نیست؛ باران هم باشی، برای کاسه های وارونه کاری نمیشود کرد -الهی قمشه ای
😂😂😂اهان!!! 

برات صلوات فرستادم عزیزم 😘❤

تیکرم مال بارداری نیست.تیکر رسیدن به بزرگترین آرزوهامه💓😘😍کاربری اولم مال سال۹۵هست😌😋زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس😍اگه حاجتتونو از امام حسین (ع)گرفتید برای ازدواج من و خواهرکوچولوم دعا کنید🌹🌼

شغل من طوريه که با مقامات ارتباط دارم برای خانواده شوهرم پرونده ی بزرگی تشکیل شده بود داشتند سکته میکردند من حامله بودم شوهرم بدو بدو اومد دنبالم که پاشو بریم فلانی ها اومدند دارن فلان کار میکنند بیا نذار ساعت ۱۱شب زن حامله بین صدتا مرد.... بارها شده بخاطر اينا من پاشدم نصف شب رفتم آگاهی رفتم فلان جا فلان جا... پريشب گفت گوه خوردی اومدي پیش فلان مقامات بخاطر ما.... منو ميگي نابود شدم 

بیایید خوبی کنیم... بیایید خوب باشیم... فطرت انسان نیکویی کردن است.... آدم‌های مهربان را احمق فرض نکنید... آنها قلب بزرگی دارند و بخششی بیکران.... آدم‌های مهربان ستارگان دنیا هستند... شما چند ستاره اید؟ 
عزیزم اون موقع ک اومد خاستگاری واسه چی قبولش کردی منظورم اینکه عوض شده یا شما حواست نبوده

حواسم نبود که انقدر گند هست فکر میگردم سرش شلوغه وقت نداره بزای ملاقات یا پیام یا زنگ زدن 

اون چیکار میکنه پس؟کدوم شهری؟مامانت پیشته یا شهر دیگه ایه، خیلی دورید؟

آره خیلی دوريم 

من یک کلمه بخوام در مورد خودمون صحبت کنم یا ميگه پاشو چایی بيار یا خمیازه میکشه میخوابه کجا ی کاری خ ...

شاید هیچ وقت بحثتون به جایی نرسیده و از بحث تکراری خسته شده،شاید با لحن دعوا یا طلبکارانه خواستی صحبت کنی لحن صحبت کردن خیلی مهمه عزیزم،در هر صورت زود به طلاق فکر نکن حتما یه مشاور برو،بپرس با همچین ادمی چه جوری باید رفتار کرد،ممکن با تغییر یه سری از رفتارهای شما همسرتون خود به خود تغییر کنه عزیزم

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من یک کلمه بخوام در مورد خودمون صحبت کنم یا ميگه پاشو چایی بيار یا خمیازه میکشه میخوابه کجا ی کاری خ ...

به قلبت رجوع کن با کل این مشکلاتی ک داری 

صفات خوبی هم داره ؟؟؟یا پاک پاکه 

اگه صفات خوب داره برو مشاور اگه از صفات خوب پاکه برو ی وکیل بگیر مهرتو بذار اجرا ولیست جهیزیه بنویس و همه رو برگردون 

فردا روزی مادرت بفهمه دخترش چی کشیده و فقط به خاطر ترس از ناراحتی بقیه تن ب زندگی با این لجن داده له میشه 

با خواهر اگه داری مطرح کن بذار اون بگه کم کم ب مادرت مراحل طلاق هم دو روزه نیست که شوکه بشن 

تیکرم مال بارداری نیست.تیکر رسیدن به بزرگترین آرزوهامه💓😘😍کاربری اولم مال سال۹۵هست😌😋زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس😍اگه حاجتتونو از امام حسین (ع)گرفتید برای ازدواج من و خواهرکوچولوم دعا کنید🌹🌼
عزیزم اول وآخرش ک چی ؟؟؟؟نکنه اول میخوای بری طلاق بگیری بعد با ساک دستی بری خونه پدرت بگی طلاق گرفتم ...

آخه مادرم هم که معلم قرآن بودند و خیلی مذهبی بود یکبار در ده سال قبل بخاطر اینکه من در ترم ۴دانشگاه سبیل هامو بند زدم به من گفت ج ن ده# شاید سکته نکنه

آره خیلی دوريم 

😢😢😢

از جدال با کسی که قدردان محبت های تو نیست بپرهیز، اینکه تصور کنی روزی میتوانی او را متوجه اشتباهش سازی، درست مثل آب کردن کوه یخ با "ها" است...چاره ای نیست؛ باران هم باشی، برای کاسه های وارونه کاری نمیشود کرد -الهی قمشه ای
آخه مادرم هم که معلم قرآن بودند و خیلی مذهبی بود یکبار در ده سال قبل بخاطر اینکه من در ترم ۴دانشگاه ...

😔😢

شغل من طوريه که با مقامات ارتباط دارم برای خانواده شوهرم پرونده ی بزرگی تشکیل شده بود داشتند سکته می ...

شاید منت کار خوبی که کردیو گذاشتی و بهش بر خورده هر چند که نباید توهین کنه ولی اکثر مردها توی عصبانیت بد دهن میشن عزیزم

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40