2777
2789
مال چن وقت پیشه ک میرفتم باشگاه و مث چی میخوردم😐😐😐

خیلی خوبی عزیزم خوشبحالت😍😍😍😍😀😀😀😀

💔دراین دنیای بی حاصل چرا مغرور میگردی..💔سلیمان گر شوی آخر نصیب مور میگردی... 💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😍

هیث اندرو لِجِر (به انگلیسی: Heath Andrew Ledger) (زادروز: ۴ آوریل، ۱۹۷۹ – درگذشت: ۲۲ ژانویه ۲۰۰۸) بازیگر و کارگرداناسترالیایی برندهٔ جایزه‌ی اسکار بود. او پس از بازی در نقش‌های تلویزیونی دههٔ ۹۰، درهالیوود شروع به کار کرد و فیلم‌های او، هم از لحاظ تجاری و هم از دید منتقدان، با موفقیت روبه‌رو شدند. او عموما بخاطر ایفای نقش شخصیت جوکر در فیلم شوالیه تاریکی سال ۲۰۰۸ به کارگردانی کریستوفر نولان معروف است.
در سال ۲۰۰۸، لجر نقش هیولای معروف داستان‌های کمیک، «جوکر» در فیلم شوالیه تاریکی (دنباله‌ای بر فیلمبت‌من شروع می‌کند) را بازی کرد. در این فیلم او در مقابل کریستین بیل، هم‌بازی‌اش در فیلم من آن‌جا نیستم نقش‌آفرینی کرده‌است.[۱] او قرار بود در فیلم تصورات دکتر پارناسوس در نقش تونی در مقابل تام ویتس و کریستوفر پلامر بازی کند. این فیلم در زمان مرگ لجر در مرحلهٔ پیش‌تولید بود.[۲]

براساس گزارش پلیس، ولزین که کمی زودتر از زمان معین قرار ملاقاتش با لجر در ساعت ۳ بعد از ظهر به منزل او رسیده بود با دیدن لجر در آن وضع سریعاً به دوست لجر ماری کیت اولسن تلفن کرده و از او درخواست کمک می‌کند. اولسن که در آن زمان در کالیفرنیا بوده به سرعت نیروهای امنیتی نیویورک را در جریان می‌گذارد و حدود ۱۵ دقیقه بعد ولزین دوباره با اولسن تماس می‌گیرد و اظهار ترس نسبت به مرگ لجر می‌کند سپس ولزین با پلیس تماس می‌گیرد و می‌گوید: آقای لجر نفس نمی‌کشد. با اصرار اپراتور ۹۱۱، ولزین عملیات احیا را انجام می‌دهد اما نتیجه‌ای حاصل نمی‌شود. متخصصین پزشکی اورژانس (EMT) هفت دقیقهٔ بعد در ساعت ۳:۳۳ دقیقاً همان زمانی که نیروهای امنیتی توسط ولزین خبردار شده بودند به آپارتمان لجر می‌رسند اما با این حال موفق به احیای دوبارهٔ او نمی‌شوند. در ساعت ۳:۳۶ بعد از ظهر، مرگ قطعی لجر اعلام می‌شود و بدن بی‌جانش از آپارتمان خارج می‌گردد.

پلیس گفته‌است که با وجود قرص‌هایی که در اتاق هیث پیدا کرده‌اند ولی هیچ نشانهٔ مشخصی که حاکی از خودکشی هیث باشد یافت نشده.[۱۸]

دو هفته پس از مرگ لجر، مرگ او تصادفی، و بر اثر مسمومیت شدید دارویی در نتیجهٔ مصرف هم‌زمان چندین نوع قرص ضداضطراب و مسکن و خواب‌آور اعلام شد.

رنگ‌ در رنگو به هر رنگ‌ هزارانش طیف نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران
اینم ی عکس دگ  مرسی عشقم چشمات خوب دیده😘

وااای چه سسکی😁😁😀😀😀😀جووووون😂😂😍😍😍😍😍عالیه هیکلت عالی  یه سوال خاک بر س ری سایز قسمت بالا چنده😁😁😆😆😆

سیکس پکوووو

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
اونایی ام ک تو باشگاه میدیدن هرروز سیب زمینی میخورم تعجب میکردن.ولی خب خیلی لاغرم .اصلا راضی نیستم&n ...

به نظر من که خوبی 

حیف چرا چاق بشی به خاطر سینه و ب.اسن ؟

با غم انگیزترین حالت تهران چه کنم …..

🤕🤕🤕🤕افرین به ارادت  خدا شاهده  امشب سه بار شام خوردم😕😕😕 چند کیلویی

اراده خیلی مهمه کم کم عادت میکنی وقتی تو چشم باشی ناخودآگاه اعتماد ب نفس میگیری 

من قد ۱۷۴وزنم ۶۱

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
بچه ها اینم دوستمه ک مربی هستش هیکلش عالیه فقط سینه نداره

من برم تو افق محو بشم😑😑😑😢😢😢😢چه هیکلی داره لامصب سیکس پکم داره 😀😀😀