2777
2789
عنوان

مشورت لازمم😔😔😔

340 بازدید | 43 پست

سلام دوستان، یکی از پسرای فامیلمون تقریبا یک ساله پیش بهم پیام داد و ابراز علاقه کرد که من از بچگی به تو علاقه داشتم و قصد ازدواج دارم، خلاصه هرازگاهی پیام میداد و میگفت من هنوز شرایط مالیم خوب نیست درست شد میام خواستگاری، کلا آدم ترسویی بود و اهل ریسک نبود بیشتر پیاما از طرف من بود تا اینکه..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خب

خدا یا امیدم فقط به تو هست  کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم 

لایکم کنین گم نکنم

انقد بدم میاد نصفه میگین 😒

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

یه روز من بهش گفتم باید تکلیفمو مشخص کنی زنگ بزن باهات کار دارم از آخرین پیام من پنج ماه میگذره دیگه نه اون پیام داد نه من، حالا خیلی ازش عصبانیم، دلم میخواد هر چی که دوس دارم بهش بگم اما نمیخوام بهش پیام بدم، چیکار کنم؟؟؟؟

تا اینکه یک روز..‌

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.