2777
2789
عنوان

رفلاکس معده

763 بازدید | 16 پست

سلام دوستان

کیا مشکل رفلاکس معده داشتن و با خوردن نسخه دکتر خیراندیش نتیجه گرفتن.نسخه اخم بارهنگ و عرق نعنا؟؟؟آخه نعنا باعث شل شدن دریچه اسفنکر بین معده و مری میشه و مشکل رو حادتر میکنه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگر راه پر مشقت میخوای ولی موثر ترن راه با بهبودی صددرصدی خام گیاه خواریه البته زیر نظر انجمنهای خام گیاه خواری که همه شهرها هستش ولی اگر تحملشو نداری بهترین دارو امپرازول هستش 

آباد باشی ای ایران  آزاد باشی ای ایران  از ما فرزندان خود  دلشاد باشی ای ایران
اگر راه پر مشقت میخوای ولی موثر ترن راه با بهبودی صددرصدی خام گیاه خواریه البته زیر نظر انجمنهای خام ...

من به مدت سه هفته خام گیاه خواری را شروع کردم معدم داغون تر شد هر چیزی میخوردم پس میداد و قبول نمیکرد😔

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢

دوستان من بعد از شش ماه دربه دری روز شنبه اندوسکوپی کردم و فهمیدم فتق هیاتال بزرگ، زخم معده سطحی بسیار، رفلاکس شدید معده، ورم معده دارم علایم بیماریم هم استفراغ، حالت تهوع شدید و دایمی، درد فوقانی شکم، رفلاکس شدید، سوزش معده و گلو و گلودرد دایمی، یبوست دارم امروز قراره دکتر اصلیم را برم ببینم چی میگه و ایا خوب میشم یا نه و الان نمونه پاتولوژی را ندارم ولی وقتی اومد بازم میرن دکتر ولی ایا کسی مشکل منو داشته خوب شده باشه؟ 😔

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢