2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوووووه میدونی چقدددد کاموا میبره یه فرش بخری ارزونتر درمیاد

با این فیمت گاموا اره والله ایرانی 7شده ترک نمیدونم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

من از اینا ۳تا تاحالا درست کردم😍😍گلوله هاش انقدر بزرگ نیست اما درست کردم😍😍

دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤
با این فیمت گاموا اره والله ایرانی 7شده ترک نمیدونم

ن بابا 7 بیشتره ک من چن سال پیش یه توپ کاموا ساده ازین شخمیا 10 گرفتم

این مصیبت هایی ک الان داریم                      بخاطر اون دعاهاییه ک باید به ده نفر ارسال میکردیم و نکردیم  
ن بابا 7 بیشتره ک من چن سال پیش یه توپ کاموا ساده ازین شخمیا 10 گرفتم

من بافنده ام دیروز اگریلتاب گرفتم 7

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

گوکسیم ترکیه شده ۱۸ تومن 😲😲😲😲

اووووووه چه خبر؟ آدم سرما بخوره ارزونتر میشه

میشه عکسشونو بفرستید وراهنمایی کنید

حتما💖

دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤