2777
2789
عنوان

عکس بازی...

| مشاهده متن کامل بحث + 1644 بازدید | 252 پست
ماله اینه توش زشت میفتیم    هنمز دوربینی ک بتونه خوشگلیامونو نشون بده ساخته نشده

😆😆😆😆اعتماد به نفس نداریم 😆😆😆وگرنه ادم دبدم سلفی نیگیره از خودش من جای سلفی بودم پا به فرار میذاشتم ولی اعتماد به نفس داره

و دیگر هیچ...

عکس بازی بیاین @شیوا136 ‍  @tab ‍  @مرمری1372 ‍  @ناناشا ‍  @گارفیل ...

هستم عاطی خوشگلم

مرسی

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وووویییییی ننه این جوجه رو خدا حفظش کنه

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ

عکس بازی بیاین 

@مزرج‍ 

@1370خداهمراهتان‍ 

@همتا_6429198‍ 

@79shaparak‍ 

@ghazaleh_m_sh_a‍ 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
مرمری کامل بده .نانازی

کامل میترسم گلم 

ی جفت چشم سبزم تصور کن خودت

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

عکس بازی بیاین

@دوردونه76‍ 

@sayeh6859‍ 

@مامانa‍ 

@دنیاهمسرم‍ 

@پرنیا3‍ 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
😆😆😆😆اعتماد به نفس نداریم 😆😆😆وگرنه ادم دبدم سلفی نیگیره از خودش من جای سلفی بودم پا به فرار می ...

هروقت دانشمندا تونستن دوربینی بسازن ک چهره ی زیبای مارو نشون بده اونوقت قبول میکنم علم پیشرفت کرده والا

رفتنیم از جمعتون از این هوا از این دود و دم