2777
2789
عنوان

خانما بیایین😞

205 بازدید | 10 پست

سلام من20سالمه خیلی ازنظر جنسی هاتم ولی شوهرم ازموقعی ک بچه ب دنیا امده خیلی سرد شده همشم بهمونه بچه میاره بچه نمیذاره ازاین حرفاخلاثه شاید دوهفته ای یبار رابطه داریم. امشب وایسادبره خرما بخوره وقتی امد گفتم چجوره تواینقد گرمی میخوری بازم از نظر جنسیی ... هچیی گفت تویا پریودی یابابچه اصلانمیشه خودارضایی میکنم😳😳چشام اینجوری شد ینی از حرص ناراحتی داشتم جر میخوردم گفتم توکه صبح تاظهرسرکاری بعدشم خابی کی اینکارو میکنی گفت وقتی توخابی😥😥اززندگی سیرشدم ینی 😥😥😥لعنتی

برای سلامتی پسرم ی صلوات میفرسین😍ممنون میشم

اعتراف كرده

من پذيرفتم شكست خويش را/ پندهاى عقل دورانديش را...من پذيرفتم كه عشق افسانه است/ اين دل درد آشنا ديوانه است...ميروم شايد فراموشت كنم/ با فراموشى هم آغوشت كنم...ميروم از رفتن من شاد باش/ از عذاب ديدنم آزاد باش...آرزو دارم بفهمى درد را/ تلخى برخوردهاى سرد را...آرزو دارم خدا شادت كند/ بعد شادى تشنه ى نامم كند...آرزو دارم شبى سردت كند/ بعد آن شب همدم دردت كند...تا بفهمى با دلم بد كرده اى/ با وجود احتياج دست مرا رد كرده اى...ميرسد روزى كه بى من لحظه ها را سر كنى/ ميرسد روزى كه مرگ عشق را باور كنى...ميرسد روزى كه تنها در كنار عكس من/ نامه هاى كهنه ام را مو به مو از بر كنى...😔

بگو هر لحظه خاستی بیدارم کن.. .بگو من احتیاج دارم

و اما...  ....  نیمه شبی من خواهم رفت.... ..!!!! از دنیایی ک مال من نیست!!!!!  از زمینی که مرا بیهوده بدان بسته اند.....!!!!!!‼ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو هر لحظه خاستی بیدارم کن.. .بگو من احتیاج دارم

میگه بچه بیدارمیشه نمیشه😥اخه چن باری بیدارشده هردومون حالمو گرفته شد

برای سلامتی پسرم ی صلوات میفرسین😍ممنون میشم
میگه بچه بیدارمیشه نمیشه😥اخه چن باری بیدارشده هردومون حالمو گرفته شد

عزیزم پاشید برید ى اتاق دیگ... ى جوری پیش برو ک طولانی نشه ک بچه بیدار شه 

و اما...  ....  نیمه شبی من خواهم رفت.... ..!!!! از دنیایی ک مال من نیست!!!!!  از زمینی که مرا بیهوده بدان بسته اند.....!!!!!!‼ 
راس میگه😥پرسیدم شوخی میکنی گف نه خیلی جدی گفت اخه

وای چقدر بد عزیزم ،خود ارضایی که از گناههایه کبیره است ،سعی کن هر طور شده رابطت رو درست کنی ،شرایط رو مهیا کن