2821
2789
عنوان

جنون

| مشاهده متن کامل بحث + 19211 بازدید | 110 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مریم گلی جون خواهرمو که این دفعه بردیم دکترش اسم داروهای برادر شما رو هم گفتیم . گفت اونا مال یه بیماری دیگه ان. ولی روزی یه دونه دپاکین داد و لیتیمشو روزی 3 تا کرد. از اونروز تا حالا خواهرم میگه حالم بهتره و خواب آلودگیش هم کمتر شده. دکتر برا یه ماه دیگه وقت داده که اگه این دارو بهش ساخت بیشترش کنه. اگه خواهرم بهتر شه تا عمر دارم برات دعا می کنم. دستت درد نکنه. ایشالا برادرت هم کاملا خوب شه و غمی نداشته باشین.
سلام عزیزم ببخشید دیر پستتونو دیدم. برادر منم شبی یه دپاکین مصرف میکنه.انشاالله خواهرتون روز به روز بهتر بشه پیش دکتر ابهریم برین حتما ضرر نداره. شماره منم 09122892481 مادرتون اگه خواستن تماس بگیرن خوشحال میشم بتونم کمکی کنم.
ممنون خانمی. خیلی دلم میگیره وقتی می بینم خواهرم حالش خوب نیس. امروز سرم داد کشید و بی هیچ دلیلی قهر کرد. می دونم دست خودش نیست ولی ناراحتم که چرا عصبانیتش بهتر نشده. دعا کن.
لرزش دستش هم همچنان سر جاشه.

سلام عزیزم میدونم کع چندین سال هست که از ایجاد این تاپیک گذشته؛ اما ما به تازگی متوجه شدیم که برادرم دچار بیماری جنون جوانی شده سنش زیاد نیست و خیلی کارا هست که باید انجامشون بده از وقتی متوجه شدم به جز گریه کار دیگه ای نمیتونم انجام بدم😞

میخواستم ببینم حال خواهر شما خوب شده?!

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز