2777
2789
عنوان

پدر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 969 بازدید | 86 پست

خب وقتی انقد بی ملاحظه ان چرا رفت و امد میکنین شوهرتون تنها بفرستین بره

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره  من حساسم اون چرا باید دست کنه توی حفره حساسیت من

شاید قصدی نداشته عزیزم😊

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
ماجراهای پدرشوهر نشنیده بودم که شنیدم😄😄😄😄منکه عاشق پدرشوهرت شدم 

آره بابا این بد تر از همه است 

و من برای زندگی تو را بهانه میکنم .....😍😍😍💓💓🙌🙌

عزیزم جاریم دوماه بعد از من عروسشون شد

ا‌ونموقع هنوز هیچکدوممون عقد نکرده بودیم 

مادرشوهرم انقدر اسمشو میگفت

سر سفره 

سر چای و میوه 

سر ظرف شستن 

کوفتم میشد

ی سری بحثمون شد با شوهرم 

هی میگفت نرو خونه ی مادرخانومت بخاب چون سربازی صبا باید بری سختته روزای تعطیل برو

ی روز تعطیل بود ی چیزی شد ک گفت نرو منم ب شوهرم گفتم مامانت فقط حرفه 

بعدشوعرم اومد خونمون اونم زنگ زد گفت من مگه بهت بی احترامی کردم میای مثل مهمون جلو‌ت خم و راست میشم خوب وظیفشع مهمونم دگ

منم گفتم از وقتی ک عروس دوم اومد کلا رفتارتون با من عوض شده همینو گفتم و تمام ا‌ونم گفت حسود منم گفتم اره حسودم اه

فقط دوماه

ی‌سری هم شوهرم گفت نذاشتید زنم طعم تازه عروسو بچشه رفتید واسه اون حسود زن گرفتید

حالا داداشش ۶سال بزرگتر از شوهرمه تا اونموقع میگفت نمیخام نمیخام ما ک بله برون گرفتیم حسودیش شد گفت میخام 

حالا توهم ی جا بزن تو سرشون بگو عوض شدید

نه گلم فرزانه جاریمه میخواد ببینه من چی میگم 

شمام بلد باش فوری بگو وای چقدر جای فرزانه جون خالیه دفعه دیگه شام بیشتر بپزین اونارم بگین بیان .بعدم یه بشقاب پر غذا بخور کلی ام میوه بخور برو استراحت کن

حال متکلم از کلامش پیداست

خب عزیزم اگه مطمئنی که عمدا اینکارو میکنه اصلاااا به روی خودت نیار عادی رفتار کن که دیگه متوجه بشه از این راه نمی تونه اذیتت کنه

اگه از بدجنسی باشه این رفتارش و ببینه اذیت میشی هر دفعه همین بساطه.

ولی پدرشوهرا مهربونن شاید واقعا متوجه نیست

عزیزم جاریم دوماه بعد از من عروسشون شد ا‌ونموقع هنوز هیچکدوممون عقد نکرده بودیم  مادرشوهرم ان ...

اینا اینقدر بی لیاقتن که 

من میشناسمشون 

خب عزیزم اگه مطمئنی که عمدا اینکارو میکنه اصلاااا به روی خودت نیار عادی رفتار کن که دیگه متوجه بشه ا ...

اخه گلم من ادم حساسیم نمیتونم عادی رفتار کنم 

همه رو میریزم تو خودم حرص میخورم 😭😭😭😢😢