2777
2789
عنوان

پدر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 969 بازدید | 86 پست

چیزی نیست گلم میدونم‌ 

بخدا من با جاری بنده خدام مشکلی ندارم 

شوهرم و خونوادم میخوان من  و وارد حاشیه کنن 

منه بدبخت بخاطر پسر هیچی ندارشون تا ۷ شب سر کارم 

اصلا به روی خودشون هم نمیارن 

و من برای زندگی تو را بهانه میکنم .....😍😍😍💓💓🙌🙌
عزیزم جاریم دوماه بعد از من عروسشون شد ا‌ونموقع هنوز هیچکدوممون عقد نکرده بودیم  مادرشوهرم ان ...

گلم جاریِ جدیدو دوس داشته باشید 😍

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اوايل دعوام شد الان مراقب رفتارشون هستن البته اينا بد از عروس دوم خوردن، د ...

افرین 

من از شوهرم شنیده بودم ک مادرشوهرم از اون خوشش نمیاد مجبوری رفتن خاستگاریش 

نمیدونم چجوری عزیز شد

البته الانم تو بهضی از کاراش معلومه ک ازش خوشش نمیاد 

پارسال روز دختر ب اون کادو داد با ابنکه دوماه قبلش عروسیش بود و دگ دختر نبود

ولی ب من نداد با اینکه دختر بودم امسال جلو من سوتی داد ولی عیب نداره

اون ی سری ب برادرشوهرم گفته بود باید عیدا واسم طلا بیارید این چرتو پرتا چیه

همشون تعجب کرده بودن

دختره تو بله برونش اولین دیدار ملت لباس لختی پوشیده بود جوری ک برادرشوهرم ب مادرشوهرم گفته بود این چرا اینجوری بود اولین دیدارمون ؟؟

ی ذره خنگن

از مادر جاریم نگم برات ک دلمو شکونده الاغ

باید حقشونو بذاریم کف دستشون لیاقت ندارن 

گلم جاریِ جدیدو دوس داشته باشید 😍

الان سه سال میگذره از این موضوع هرروز نفرتم بیشتر میشه ازش 

کاری ب مادرشوهر ندارم چون زیاد تحویلش نمیگیره و گلگیشو میکنه

خودش ی ذره عقل نداره حسود خانم 

منم دارم براش 

بابا از اون جلوی من همیشه بد میگن هی بدحجابه 

هی شاغل نیست 

اونجوری 

اینجوری 

بعد تا منو میبینن یه زنگ به فرزانه جون بزنیم پدر شوهر و مادر شوهر جفتشون دیوانن  

و من برای زندگی تو را بهانه میکنم .....😍😍😍💓💓🙌🙌
الان سه سال میگذره از این موضوع هرروز نفرتم بیشتر میشه ازش  کاری ب مادرشوهر ندارم چون زیا ...

بیچاره جاریتون 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
بیچاره من ک انقد سادم  فک میکردم جاریای خوبی‌میشیم  ببین تو نمیشناسی ازش دفاع نکن کم خرا ...

😍عزیزم والا پستتون که یه چیز دیگه نشون میده  ولی حتی اگه ایشون جاریِ بدی باشه واستون  شما سعی کن باهاش خوب باشی ادم صراط مستقیمو انتخاب میکنه 

😍عزیزم والا پستتون که یه چیز دیگه نشون میده  ولی حتی اگه ایشون جاریِ بدی باشه واستون  شما ...

چشم درست میگی خودمم میگم الان انقد اعصابم خورده اینجوری گفتم ولی جلوش رفتارم ی جور دگس با سیاست میرم جلو و کاراشو جبران میکنم 

ولی حدی داره دگ چقد خودمو کوچیک کنم 

دوساله

سه هفتس خونه افتادم واسه عملم ی زنگ نزد حالمو بپرسه

میدونم بعدا ب مادرشوهرم میگه فلانی چقد بی ادبه زنگ نزد اونموقع منم میگم اینجوری تلافی میکنم 

خداروشکر شوهرمم دیده گلگیشو ب مامانش کرده پشتمه بحث پیش نمیاد 

سعیمو میکنم خوب و مهربون باشم و بهش یاد بدم  ولی خودمو کوچیک نمیکنم 

چشم درست میگی خودمم میگم الان انقد اعصابم خورده اینجوری گفتم ولی جلوش رفتارم ی جور دگس با سیاست میرم ...

😍برای ارامشتون یه دونه حدیث کسا دلم میخواد بخونم 

غصه نخور عزیزم