2777
2789
عنوان

سوال ژله ای

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 25 پست
پلاستیکی بخر ازاین مدل شیشه ایا،قشنگتر

اینم خوبه رنگشم معلوم میشه

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
شما امتحان کردی یا جایی دیدی 

من تو همه ظرفی امتحان میکنم معمولا حتی توی پوست پرتقال هم بستم اما ظرف یک بار مصرف نه تا الان ولی مشخصه مشکلی نداره چون این ظرف ها تحمل مایع داغ رل داره و ژله که چیزی نیس

البته اگه منظورت اون بشقاب یا دیس های مقوایی نباشه

از امشب همه انرژی های مثبت به سمت من و زندگیم روانه میشوند.خوشبختی و آرامش به سوی من میان😄😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اگه مبخوای تک نفره باشن ظرف ژله های یکبار مصرف لوازم قنادی فروشیا دارن دونه ای هزار‌ .شکل جام و ...

چه خوب مرسی از راهنماییت 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
20 نفر مهمون دارم میخوام تک نفره باشه

آهان خب کاغذی نگیر چون جلوه نداره ژله ات

شفاف بگیر قشنگ تر میشه حتی میتونی قاشق هم بذاری کنارش

الان مدل میفرستم واست

از امشب همه انرژی های مثبت به سمت من و زندگیم روانه میشوند.خوشبختی و آرامش به سوی من میان😄😁

لیوان پلاستیکی طلقی که سفته جنسش بگیر به جای کاغذی

تو کاغذی زشته برا مهمون

پسر قشنگم! ممنونم که با اومدنت داری رنگ میدی به زندگیمون. حسابی بچرخ و بزرگ شو که سخت منتظرتم!با دل پاکت دعا کن و از خدا بخواه حاجت همه ی کسانی که منتظر یه فسقل مثل خودت اند برآورده بشه. آمین
آهان خب کاغذی نگیر چون جلوه نداره ژله ات شفاف بگیر قشنگ تر میشه حتی میتونی قاشق هم بذاری کنارش الا ...

مرسی عزیزم

اینم خوبه رنگشم معلوم میشه

من درست کردم اتفاقا درآوردنش خیلی خیلی راحتتر از قالبه هیچ روغن و اینام نمیخواد اینو درست کردم البته مایع رو دادم شوهرم ریخت خودم دستم بند بود تمیز نریخته 😂😂

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
من درست کردم اتفاقا درآوردنش خیلی خیلی راحتتر از قالبه هیچ روغن و اینام نمیخواد اینو درست کردم البته ...

آفرین چه با سلیقه 😍