2777
2789

دقیقا منم هفته 17 ام و همینجورم دلیلشم نمیدونم یبوستم دارم دل درد و کمردردم دارم البته بگم از اول بارداری دل درد داشتم ولی کمر درد چند روزه گرفتم اگه کسی میدونه به منم بگه لطفا

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یبوست دارم ولی کم، شکمم باد کرده سفت میشه احساس میکنم همین یذره غذاییم که میخورم اصلا هضم نمیشه احسا ...

زمان بارداری دستگاه گوارش خوب کار نمیکنه مخصوصا روده ها و همش آدم یبوسته منم ۲هفته بیشتر یبوست بودم 

الان روزی ۲تا کیوی میخورم شیرم میخورم خداروشکر ۲روزه خوب شدم منم هفته ۱۷ هستم 

من رفتم شد 140 سونو هم ایشالا دو هفته دیگه نوبت دارم

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

ایشالا واقعاااااا من که خیلی استرس دارم خییییللللیییی

بچها شماها غربالگری دوم رفتین؟امروز خون رفتم شد ۳۴۰تومن ولی هنوز سونو نرفتم

بخشید میبرسم شما چند سالتونه میگن زیر 35 سالو نمیفرستن ازمایش فقط سونو انجام میدن دوستم 34 هست نفرستادنش فقط سونو انجام داد مرحله دوم البته بنظرم اینجور که بفرستن مطمین تر هست

بخشید میبرسم شما چند سالتونه میگن زیر 35 سالو نمیفرستن ازمایش فقط سونو انجام میدن دوستم 34 هست نفرست ...

آره دکتر من هم گفت نیازی نداری به انجام آزمایش ولی چون ازدواج فامیلی و بارداری اولمه خودم اصرار کردم برام بنویسه