2821
2789
عنوان

چون دخترم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 2462 بازدید | 134 پست
اینقد ک تو این تاپیک ب من گیر دادین پشیمون شدم دفه دیگ تاپیک بزنم خلوت تنهایی خودم بهتره کسی هم تهمت ...

عزیزم امیدورام مشکلت حل بشه .از ته دلت از خدا بخواه هر چی صلاحته برات پیش بیاد

صبر،اوج احترام به حکمت خداست 🌱

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واقعا شرايط سختي داري كاش بابات يكم نرم بشه به ازدواجت رضايت بده حد اقل راحت و خوشبخت بشي با اون اقا 

تاحالا نشستي از بابات خواهش كني بشينين دوستانه باهم حرف بزنين و خواسته هاتو بگي؟؟

خدايا ممنون كه هميشه حواست بهم هست
اینقد ک تو این تاپیک ب من گیر دادین پشیمون شدم دفه دیگ تاپیک بزنم خلوت تنهایی خودم بهتره کسی هم تهمت ...

من نميفهمم واقعا چي بهشون ميرسه ثابت كنن يكي داره دروغ ميگه؟؟!! همه پليسن ماشالا والااا 

بابا دس از سرش بردارين چقد عقده اي هستن 

ناراحت نباش عزيزم 

واقعا شرايط سختي داري كاش بابات يكم نرم بشه به ازدواجت رضايت بده حد اقل راحت و خوشبخت بشي با اون اقا ...

بابام اصلا حاضر نیس بام حرف بزنه من همش تو اتاقم مهمون هم برامون میاد بابام نمیذاره برم بیرون چن بار مامانم واسطه شد ک برم باش حرف بزنم اما قبول نکرد مادربزرگم و پدربزرگم ازش خواهش میکنن اما بابام قبول نمیکنه 

من نميفهمم واقعا چي بهشون ميرسه ثابت كنن يكي داره دروغ ميگه؟؟!! همه پليسن ماشالا والااا  بابا ...

ممنونم ازت بخدا خییلی دلم گرفته بود گفتم شاید ی کم اروم شم اما خیلی اذیتم کردن ی هم چین روزایی ارزو میکنم کاش ی خواهر داشتم کمکم میکرد اخرین باری ک از خونه بیرون رفتم وقتی بود کنکور دادم خییلی حالم بده 

از اول باهات همين مدلي و سرد بود؟؟؟

اره از اول همین جوری بود اما حداقلش میذاشت برم بیرون الان دیگ نمیذاره حدودا دو سه سالی هس سر سفره ننشتم غذا بخورم همش تو اتاق بخدا خیییلی خسته شدم 

ممنونم ازت بخدا خییلی دلم گرفته بود گفتم شاید ی کم اروم شم اما خیلی اذیتم کردن ی هم چین روزایی ارزو ...

اي بابا اين كه نشد زندگي

ميخوان شكنجه ت بدن اخه؟؟!!

ن تازه بم گفت سیانور بیارم میخوری منم گفتم اره میخورم 

واااي مگه ميشه

اينجور ادما از ابروشون خيلي ميترسن 

اخه دولتم حمايت كننده ي دخترا نيست اصلا كه بتوني به حمايت دولت از دستش فرار كني 

مگر اينكه پرونده پزشكي قانوني داشته باشي

كاش از يه نفري كه رو بابات تاثير داره بخواي واسطه بشه 

بابام هیچ کسی رو قبول نداره خییلی خود خواهه فک کنم تا الان حدودا 13 بار پسر همسایمون خواستگاری کرده اما بابام قبول نمیکنه دو بارم خودش با بابام حرف زد گفت هر شرطی بذارین قبول میکنم فقط بله رو بگین 

واااي مگه ميشه اينجور ادما از ابروشون خيلي ميترسن  اخه دولتم حمايت كننده ي دخترا نيست اصلا كه ...

اینقد کتکم زده بود اگ ی نفر بود میبردم دادگا حتما دادگا ازم طرفداری میکرد حتی با شوکر برقی هم بم وصل کردن