2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم تو دنیا کلی ادم تنها هست مهم اینه که بتونی خودتو شاد کنی اگه مشکلی داری خودت حلش کنی خودت خودتو خوشحال کن به خودت برس بیرون برو کلاس برو اینجوری صددرصد دوست هم پیدا میکنی

😍 You are my today,and all of my tomorrows😍
از بچگی تا همین چند وقت پیش که با یکی از همسایه هامون دوست صمیمی شدیم! من عادت کردم تو سررسیدام دردد ...

اخییی ناراحت شدم

هیچگاه  نه  به کسی  بخندید نه  فضاوتش  کنید  هرگز   نمیدانید  شاید  روزی  شما  هم  در  همان  شرایط  قرار  بگیرید
عزیزم تو دنیا کلی ادم تنها هست مهم اینه که بتونی خودتو شاد کنی اگه مشکلی داری خودت حلش کنی خودت خودت ...

شوهرم نمیزاره هیچ جا برم شماره همه دوستامو پاک کرده میگه فقط با خودم حرف بزن ودی من اصلا دوس ندارم باهاش حرف بزنم همیشه حرفامون بحث و دعواست 

منم خیلی تنهام عزیزم و این تنهایی باعث شد ادم بی لیاقتی که سرتاپاش ده تومنم نمی ارزه بیاد توزندگیم ومن خیلی تاوان بدم وتنهاتربشم که دیگه نمیخام به کسی اعتمادکنم هرروز کارم اینه که ذکر بگم و فقط از خدا بخام اون تنهام نزاره😘

منم خیلی تنهام عزیزم و این تنهایی باعث شد ادم بی لیاقتی که سرتاپاش ده تومنم نمی ارزه بیاد توزندگیم و ...

منم😢 اصلا شوهرم اونی نیس که میخواستم این بیشتر منو تنها کرد