2777
2789
عنوان

قرص لاغری.........

185 بازدید | 18 پست

سلام دوستانِ جاانم!!

کسی قرص ایزی اسلیم مصرف کرده؟نتیجه داشته؟

میخام مصرف کنم تردید دارم میگم نکنه عوارض داشته باشه🤔

شیلا دختری زیبا،مهربون،توانا،پرانرژی،شاد،سختکوش  

عزیزم بیا برو تو گروه تخصصیه لاغری با بچه هاش یه رژیم اصولی و بدون برگشت بگیر خلاص شو . من ۳۰ کیلو اونجا کم کردم راحت شدم خواهر .قبلش اینجا  با رژیم های ۲ به ۵ ، شوک های عجیب غریب، قرص های لاغری و رژیم های غیر اصولی عضلاتم رو سوزوندم به جای چربی خودم رو بیچاره کردم و همه ی این موارد برگشت سریع وزن داشتن. غیر اصولی جلو نرید . ایدی مدیرش رو میزارم بهش تو تل پی ام بدید ازش بخواید عضوتون کنه . فقط بگید از اینجا ایدی رو برداشتید  چون فقط خانوما هستن  امنیت گروهشون بالاست .

ایدی: shadi_dkk

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم بیا برو تو گروه تخصصیه لاغری با بچه هاش یه رژیم اصولی و بدون برگشت بگیر خلاص شو . من ۳۰ کیلو ا ...

سلااااااام واقعااا ۳۰ کیلووو چه عالللی آفرین

مرسی عزیززززززززم ازآیدی وراهنمایی خوبی بهم کردید ممنونم

منم میخوام اسلیم مکس بگیرم ولی دودلم کسی مصرف کرده

من مصرف کردم اصلا افاقه نکرد 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
این قرصا بدون ورزش تاثیری ندارن

واقعا؟

همکارم مصرف میکنه ایزی اسلیم لاغرشده تا۶ کیلو

ولی خیلی آدم دروغگوییه خیلی باورنکردم حرفشوو

پس تاثیرنداره

البته من ورزش نکردم ولی همینطوری تو بگو 10گرم هم کم نکردم خودم با رژیم ویه معجونی که کتب های قدیمی خونده بودم 15کیلو کم کردم 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
واقعا؟ همکارم مصرف میکنه ایزی اسلیم لاغرشده تا۶ کیلو ولی خیلی آدم دروغگوییه خیلی باورنکردم حرفشوو

اره گلم بدون ورزشو رعایت غذایی ب تناسب نمیرسی این قرصا و حتی دومنوشا فقط جلو اشتها رو میگیرن وبعد مدتی ب وزن اولیت برمیگردی وانگار ک پولتو تو جوب انداختی لاغری بایستی آهسته و پیوسته باشه کالری شماری کنی ک دیگه وزنت برنگرده