2789
عنوان

معلمابیان

78 بازدید | 8 پست

کیا معلمن؟چیشدکه معلم شدین؟من خیلی دوس دارم ولی راهواشتباهی رفتم بنظرتون توسن ۲۵سالگی میتونم شروع کنم وبه هدفم برسم؟ارشدمهندسی معماری دارم،دلم میخوادمعلم ادبیات یاابتدایی بشم 

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

سلام من دانشجوی اموزش ابتداییم معلم ایندم خب دانشگاه فرهنگیان فکر میکنم بتونید ازمون استخدامی بدید درجریان نیستم زیاد ولی دانشگاه خودم میدونم شرایط سنی داره و کنکور دادن و رتبه مصاحبه و.. هم نیاز داره

be your best

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام من دانشجوی اموزش ابتداییم معلم ایندم خب دانشگاه فرهنگیان فکر میکنم بتونید ازمون استخدامی بدید د ...

خیلی درسم خوب بودنذاشتن علوم انسانی بخونم چون کم میدونستن البته توهین نمیکنم میدونم هررشته ای سختی وارزش خاص خودشوداره ولی خانوادم کم میدیدن این رشته رونذاشتن برم دنبال علاقم بجای اینکه الان یه معلم موفق باشم یه مهندس بیکارم اینهمه درس خوندم اخرش هیییچی

خیلی درسم خوب بودنذاشتن علوم انسانی بخونم چون کم میدونستن البته توهین نمیکنم میدونم هررشته ای سختی و ...

اره میدونم معلومه که باهوش بودین همینکه ریاضی خوندید من ریاضیم خوب نبود بازم میتونستید رشته معلمی برید همکلاسی هم رشنه من زیادن مگه اینکه رشته فنی رفته باشید نمیدونم از طریق کنکور سراسری که من رفتم میدونم که شرایط سنی داره یعنی سال دیگه 76 ایا میتونن بزرگتر نه ولی حتما راه دیگم هست ولی خب باید همه چیو درنظر گرفت که بدونید واقعا علاقه دارین یا نه ولی میدونم با ازمون استخدامی میتونید برید اگه قبول شید حقوق معلمی کم هست اگه بخواید غیرانتفاعی برید کمترم هست فکر کنم

be your best
اره میدونم معلومه که باهوش بودین همینکه ریاضی خوندید من ریاضیم خوب نبود بازم میتونستید رشته معلمی بر ...

حقوقش میدونم کمه اره،ولی براخانماعالیه بهترین شغله منم عاشق درس خوندن ودرس دادن